Dreadlock – Extension

 

OBS OBS OBS:

Mr.Dreadman har fået ny hjemmeside!

Tjek den ud på:

www.mrdreadman.dk

 

 

 

Hvorfor dog få Dreadlock-exstension?

– Dit hår er kort – du måske lidt utålmodig – og du vil gerne have lange dreadlocks her og nu! – Du ønsker at få dreadlocks men du kan måske ikke rumme tanken om at længden på dit lange flotte hår nu bliver op til 30% kortere.

Dreadlock extension giver ekstra længde og volume eller kan fx bruges til at tilføje farvespil.

Jeg tilbyder Dreadlock extension af en god kvalitet 100% ægte hår.

Jeg påsætter dreadlock exstension uden brug af knuder, fletninger, giftig lim eller metal klips, men ved hjælp af en utrolig holdbar metode, hvor dit eget hår først dreaddes, hvorefter din dread-extension påsættes  som en forlængelse af dine egne dreads vha. en tynd hæklenål. Ved denne metode er overgangen fra dine naturlige dreadlocks til dread-exstension usynlig og man undgår mærkelige og synlige knuder ved hæftelsen og udgroningerne.  Dette giver et nice og naturligt look. Derved er man også fri for løbende at skulle genpåsætte sine exstensions i takt med hårrets udgroning.

Din minimum hårlængde for at få dread-extension er 15cm. Har du i forvejen dreadlocks, men ønsker dem forlænget, er dette selvfølgelig også en mulighed.

 

Holdbarheden for Mr.dreadman´s dread-exstension er ubegrænset og passes og vedligeholdes fremover umiddelbart, som var det dine egne naturlige dreadlocks.
Dog skal du undgå brugen af apparater som krøllejern og andre lign. varmeapparater hvis du vælger syntetiske dread-extension. Bestiller du tid til en dreadlock-extension kan du pr. mail eller mms sende et billede der tydeligt viser din hårfarve, så jeg kan bestille den respektive farve hjem, i tilfælde af at jeg ikke har den pågældende farve hjemme.

 

This slideshow requires JavaScript.

 
 

 

Reklamer
Kommentarer
 1. Lykke siger:

  Hej Dreadman,
  Mine komplimenter til en rigtig fed side:)

  Jeg har før haft dreadlocks, og har altid fortrudt at jeg klippede dem af. Jeg har pt meget kort hår (ca. 1 cm) Jeg er meget utålmodig, og hader processen med at skulle lade håret gro, hvilket jeg selvfølgelig ved er nødvendigt for at få nye dreads.

  Men hvor langt skal mit hår være før jeg kan få dreads, OG extensions? Læser lidt forskelligt her på siden. Nogen steder 10 cm, andre steder 15 cm.

  Håber du har et svar til mig, så jeg kan begynde at overveje at lade håret gro, for derefter lade dig få fingre i det 🙂

  Mange hilsner,
  Lykke, Århus.

  • mrdreadman siger:

   Hej Lykke

   Mange tak for din besked;-)
   Hvis dit hår er mellem 10-15 cm er det nok til at forlænge håret med exstension.
   Jeg kan kun give dig ret – det ér en træls process at vente på at håret snøvler sig afsted;-), Men alligevel værd at vente på.

   Mvh

   Mr. Dreadman

 2. Anders siger:

  Hej Mrdreadman mit hår 7 cm nu og lader det bare gro videre 🙂 men hvad tager du for at gøre det ?? hvor henne i landet ?? hvad gør man efter man har fået dem lavet og håret stadigvæk gror ?? (gør det jo naturligt, men hvad med dreadsne). Er der mulighed for at få dreadsene anden farve en din rigtige hårfarve. og kan det lave det i alt slags hår ??

  ved godt det var mange spørgsmål men håber du vil svare 😀 GOD JUL !!! 😀

  • mrdreadman siger:

   Hej Anders
   Tak for din mail.

   Jeg tager 150kr pr time. Jeg laver dreads på min. 15cm hårlængde. hvilket ca vil tage 8-9 timer.

   Det sker i Århus.

   Dreads kan i nogen tilfælde vokse ud som dreads uden at man skal gøre noget – ellers kan man interlocke sine dreads hvor man fører enden af locken igennem ved bunden fra forskellige retninger. en anden metode er at nulre og sno udroningerne. Ellers tjek min side under spørgsmål og svar;-)

   Dreads kan umidelbart laves i alt slags hår og man kan godt farve sin dreads.’

   God Jul til dig også.

   Venligst Fra Mr.Dreadman

 3. Steen siger:

  hvad er ca. prisen på et fuldt hovede med dread extension i ægtehår til en længte af 50 cm ?

 4. Danny siger:

  Hi Mr. Dread.

  Det er sådan at jeg gerne vil have dreads, men det er kun øverst på hovedet og ikke rundt i siderne (kan komme senere, men er meget kort der pt) Også tænkte jeg på, hvad er forskellen på syntetisk hår og ægte, ud over prisen 😀 holde det ene bedre eller er det en personlig sag om man vil have ægte hår i? Har lige et spørgsmål mere. Om sommeren kan jeg godt have lidt problemer med fedtede isse vil det give mig problemer med dreads også om du har en metode man gøre det redt på uden det går ud over ens deads?

  • mrdreadman siger:

   Hej Danny

   tak for din mail:-)

   Forskellen på ægte hår og syntetisk hår er at ægte hår føltes naturligt og ser mere/(100%) naturligt ud.
   Ægte hår er en del dyrere, men hvis man bedømmer at det er noget man vil have extension på i længere tid (eller for altid) så syntes jeg helt bestemt at det er pengene værd.

   Syntetiske dreads tørrer hurtigere efter vask, føltes ikke helt som ægte hår, men rammer man sin naturlige hårfarve ser det dog stadig meget ægte ud.

   Men Ja, det er lidt en personlig smags sag. – nogen bryder sig ikke om at have syntetisk i sit hår, mens andre syntes det er en ubehagelig tanke at bruge ægte hår.. osv:-)

   Jeg tror ikke det bliver noget problem med din hovedbund mht dreads – du kan evt. vaske dit hår med en neutral shampoo og tilsætte nogle få dråber tee-tree olie.

   Håber at det gav en lidt afklaring:-)

   Mvh

   Michael

 5. marcell siger:

  heey mr.dreadman har lige et spørgesmål mere. det var mig der skulle ha lavet dreadlocks med ekstensions i juli.
  jeg tænkte på om man kunne få noget syntetisk hår i orange som man kunne sætte på de andre ekstensions, men hvor langtid ville det tage ekstra???
  for du snakkede noget om at jeg bare kunne give dig nogle tykkelser på dem så kunne du lave dem inden jeg kom :)???

  • mrdreadman siger:

   Hej Marcel

   Ja det kan sagtens lade sig goere.. taenker at det kommer til at tage et par timer ekstra, men det kommer lidt an paa om det skal vaerre paa dem alle sammen eller bare nogle af dem?
   vi kan godt finde ud af at jeg laver dem paa forhaand, altsaa inden at du kommer.

   Mvh

   Mr.dreadman

   • marcell siger:

    fedt!
    det er dem alle sammen. Jeg tænkte at de skulle være ca. 3 cm i diameter
    og så en enkelt som er tykkere, ca. 5 cm, bare så jeg har en 20-25 stykker. 🙂
    bare find en rimlig skrap orange xD. så tænkte på at extensions skulle være 60 cm brun og 60 cm orange hvis det er muligt???

 6. emma siger:

  hej mr. dreadman..

  jeg tænkte på dropper du aldrig forbi i kbh??

  nu er mit hår endelig vokset ud, efter sidste gang og det er 17 cm..

  jeg var rigtig uheldig sidste gang da de begyndte at knække af pga. den lim som hende der lavede dem brugte 😦 betate altså 3000 for det!

  • mrdreadman siger:

   Hej Emma

   Tak for din mail. Det lyder virkelig ærgeligt med din oplevelse:-(
   Typisk eksempel på hvad der kan ske når der puttes kemikalier i håret!
   Jeg har desværre ikke lige nogle planer om at komme til kbh foreløbig, skal nok sige til hvis det skulle ske alligevel.
   Men det er jo ikke sjældent at folk kommer til mig fra København for at få lavet dreads, så det var jo også en mulighed;-)

   Mvh
   Mr.Dreadman

 7. emma siger:

  Tja, jeg er blevet klogere siden (:
  Og super hvis du en dag kommer til kbh!!!
  Ellers må jeg lave et roadtrip til Jylland 😀

  – Jeg vil så høre hvad det vil koste at få lavet det ned til lænden med kunstigt hår?
  De skal være nogenlunde tyde..

  mange hilsner Emma

 8. Louise siger:

  Hej mr. dreadman

  Ville bare lige høre hvor meget det koster at få exstensions af syntetisk hår? De skal være ret tynde, måske 1 cm i diameter eller mindre hvis det kan lade sig gøre 🙂

  Jeg har ikke dreadlocks på nuværende tidspunkt og mit hår er ca. 30 cm hvor det er længst og 20 cm hvor det er kortest, hvilket leder mig til et andet spørgsmål: kan man godt få exstensions i etager?

  Jeg har pandehår på ca. 10-15 cm, vil det blive et problem eller kan man godt få det til at passe sammen med dreadsne? 🙂

  Og til sidst: kan man godt få dem sat lidt spredt så man har glat hår imellem, eller vil det se for dumt ud?

  Mvh. Louise 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Louise

   Tak for din mail. Ja du kan godt få lavet dreadlocks-extensions i etager. At dit pandehår er kortere er ikke noget problem og kan godt tilpasses med resten af dine dreadlocks.
   Hvis du ikke ønsker dreadlocks i alt hårret er det bedst hvis der er en afgrænsning, f.eks således at pandehårret bevares glat. Det kan blive en smule problematisk at vedligeholde fremover hvis der er glat hår imellem locksne, da det kan have tendes til at filtre sig samme med dreadsne alligevel.

   Du kan se priser for bl.a dreadlock-extension(syntetisk) under “Priser” på min side.

   Mvh

   Michael

 9. Vindblæst siger:

  Heeey mr dreadman 🙂

  Har næsten lige fået lavet mine dreads. Har fået dread exstension i det, fordi mit eget hår ikke var ufattelig langt. Måden det er sat i er flettemåden. Er ikke træt af det, for det er rigtig pænt, men er normalt mørkhåret & har afbleget mit hår, så det er helt lyst/hvidt & så er der jo det med de dumme udgroninger & den eneste måde jeg kan få afbleget mit hår, så det ikke adskiller sig fra dreadsene er jo ved af ta det ud & så i igen.
  Læste om en metode du laver hvor det går i et med håret, så det ikke skulle tages ud & i hele tiden. Ville det være en nemmere løsning for mig? Forstår ikke 100% det som du siger man kan gøre ved udgroningerne, men det lærer jeg jo nok.
  Hvor længe kan jeg ha det uden af skal ødelægge mit hår alt for meget, for vil gerne af det blir længere. Hvor lyse dreads kan du få hjem? & prisen for 60cm :)?

  Mvh Frk Vindblæst

  • mrdreadman siger:

   Hej Frk Vindblæst:-)

   Ja okay, det lyder enormt besværligt det der du beskriver. At skulle til at tage extensions af, og så på igen hver gang det skal farves virker ikke til at være en holdbar løsning i længden.

   Jeg kan vist med det samme sige at metoden jeg bruger til at påsætte dreadlock-extension er en betydelig nemmere løsning, da du så i dit tilfælde ikke skal foretage dig andet end at farve det. Og som du beskriver så går det i ét med din egne dreads, så man bemærker rent faktisk ikke at det extension man har på, og inden længe vil du selv glemme det;-)

   Jeg skal lige forstå:
   – Er dit eget hår lavet til dreads? Og det extension du har fået på er det ægte hår?

   Du kan få extension i alle farver, og så lyst du vil have det:-)

   Du er velkommen til at Ringe på: 60 89 05 15 hvis du har yderligere spørgsmål eller vil have en nærmere forklaring.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 10. Vindblæst siger:

  Tusinde tak for dit svar mr. Dreadman 🙂

  Mit eget hår er ikke lavet til dreads inden dreadsene er kommet i mit eget hår. Hun har brugt flettemetoden & så fået dreadsene i på den måde & så fået dem til at sætte ordentligt fast med eleastiker, men de springer & har tabt allerede 3 dreads nu , som jeg selvfølgelig er ked af :/ Det har jeg fik hedder extra long dreadkit in pale light blonde & det er syntetiske dreads. Det er svært af holde i længden synes jeg. Da jeg modtog dreadsene var de egentlig pæne. Det var ikke lange lige dreads som kom i håret, men som et ”U” , så midten af dreadsen blir sat i , så de falder på hver sin side af fletningen når de er blevet påsat. Er der lang ventetid ved dig? 🙂 , for vil hellere betale lidt ekstra og det er ordentligt og jeg kan være tilfreds med det 🙂

 11. Iben siger:

  Hej Mr. Dreadman…

  Komplimenter for en fed og professionel side, endelig én der virkelig har styr på det..

  Jeg bor desværre lidt langt væk, og tænker om du kan anbefale en “frisør” eller i hvert fald en der har lige så meget styr på det – i København.
  Meget gerne én der også laver extentions som dig selv..

  Håber virkelig du kan hjælpe..

  Mange hilsner Iben 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Iben

   Tak for din besked. Måske kunne dette være en mulighed: http://www.daniello.dk/index.html
   Jeg kender ikke deres arbejde, men du kan prøve at kontakte dem.

   – ellers er det ikke sjældent at jeg har kunder der kommer langvejs fra:-) Jeg tilbyder iøvrigt en “rabatordning”, som dækker den halve transport udgift til kunder fra kbh:-)

   Venligst fra

   Michael

 12. Maiken siger:

  Hey Mr. Dreadman

  Fantastisk side med en enorm mængde information! 🙂 Rigtig god stil! Synes virkelig, du laver et godt arbejde!

  Jeg har på nuværende tidspunkt en kort page (ca. 30-35 cm) og vil gerne beholde denne længde med dreadlocks. Men idet hårlængden bliver 30-40% kortere skal jeg nærmest vente på, at det bliver 50 cm langt!!
  Det kan jeg naturligvis ikke vente på, så jeg overvejer extensions. Jeg kan se, du regner i medium og lange længder, men er det muligt at få extensions, således jeg bibeholder en (relativ) kort page?

  Tusind tak for en fed hjemmeside!

  Varme hilsner, Maiken

  • mrdreadman siger:

   Hej Maiken
   Tak for beskeden -og din dejlige ros;-) Ja det kan vi sagtens finde ud af – du kan få extensions præcis den længde du ønsker
   smid mig en mail hvis det har interessse og for tidsbestilling. (god idé at være i god tid:-))

   Bedste hilsner

   Mr. Dreadman

 13. Christina Lange siger:

  Hejsa 🙂
  jeg har længe villet prøvet dread.. og har tænk meget om det. Jeg har kigget lidt på billeder på nettet.
  Fik øje på ‘Shakira in Dreak..’, og synes at de helt vildt fede, og vil lige spørge om du kan lave sådan nogen på mig, altså så mit hårbund “ikke” kan ses lidt mere naturligt og ja det med extension 🙂 og hvad er forskel på ægte og syntetisk hår?

  mvh Christina Lange

  • mrdreadman siger:

   Hej Christina

   Forskellen på ægte og syntetiske hår er at ægte hår selvfølgelig føltes og ser ægte ud, hvor syntetisk hår har lidt mere glans og føltes kunstigt.. lidt kort sagt:-) Jeg anbefaler ægte hår hvis dreads er noget man ønsker at have over længere tid, da man helt glemmer at man har extension påsat – ægtehår-extension bliver ligsom en helt naturlig del af dig:-)

   mvh

   Mr.Dreadman

 14. maja siger:

  Hey jeg har lige et spørgsmål med hensyn til filt dreads. Jeg tænkte om du evt. laver nogle som man kan klipses i håret, så de let kan tages ud igen? hilsen maja 🙂

 15. hej mr.dreadman kan man godt få lavet dreadlocks når ens hår ca er 5 7 cm 😀

 16. Thomas Nørgprd siger:

  HI dreadman 🙂 Fed side.
  Skal man minnimum have 15 cm. langt hår før man kan få extension i eller skal man minnimum have 15 cm. lange exstension?? 🙂 kan godt forstå vis du ikke fatter spørgsmålet :b
  Hilsen Thomas.

  • mrdreadman siger:

   Hej Thomas

   Du skal have minimum 15cm langt hår før at der kan laves dreadlocks i dit eget hår og derefter blive påsat dreadlock-extension:-) Hvis det gav mening;-)

   Mvh
   Mr.Dreadman

 17. Kirstine siger:

  Hej, jeg har længe tænkt på at få lavet dreads men er ikke interesseret i at få klippet mit hår af når jeg ikke vil have det længere. Jeg har hørt at min kan få sit eget hår pakket ind i extensions dreadsne således at håret let kan filtres ud og man kan beholde sit hår, er et rigtigt? Og hvis ja hvor meget vil det komme til at koste? (:
  Kirstine.

 18. Kristine Carlsen siger:

  Hi Mr. Dreadman (:
  Rigtig fed hjemmeside du har!
  Mine dreadlocks er ca. 15 cm lange, men i nakken er de kun 7-8 cm, så har bestilt hår-extensions hjem, og regner med at prøve at sætte dem til. Hvis det ikke lykkedes for mig, er det så noget du kan gøre ? Hvis ja, hvormeget skulle du så have for det? Tak på forhånd 😉

  Hilsen Kristine (-;

  • mrdreadman siger:

   Hej Kristine

   Tak for din mail. Det vil jeg godt kunne hjælpe dig med. Prisen vil afhænge af det tidsmæssige omfang som arbejdet kræver. Så det kommer jo lidt an på hva’ der ska laves;-) Hvor mange dreads har du? har du lavet hårextension til dreadlocks osv..

   Du skal være velkommen til at ringe til mig hvis det er nemmere:-)

   Mvh

   Mr.Dreadman

 19. Liv siger:

  hey mr dreadman har lige et par spørgsmål:

  mine dreads har det med at vokse sammen i hovedbunden, jeg prøver virkeligt at undgå det men de vil ikke stoppe, hvad kan jeg gøre ved det??

  kan man farve dreads hvis ja? er der et bestemt mærke (har købt syoss, ved du om det kan bruges?) hvordan kan man farve sine dreads?

  på forhånd tak, ps fed hjemmeside knus liv

  • mrdreadman siger:

   Hej Liv
   En af grundene til at dine dreads vokser sammen ved kan være hvis der er en del løst hår ved hovedbunden, det kan du fx få ordnet ved en repair. Det kan også skyldes dårlig opdeling af dreadsne da de blev lavet. Man kan ikke undgå 100% at de vil filtre sig lidt sammen ved hovedbunden, og her er det vigtigt at man løbende deler dem/hiver dem fra hinanden inden at det bliver et problem.
   Du kan godt farve dreads, men kræver bare en smule mere arbejde med at få det arbejdet ind.

   Mvh
   Mr.Dreadman

 20. Eva siger:

  Hey Dreadman!
  Hvor langt var hende den lyshårede piges hår før hun fik extentions i?
  Det ligner lidt den hårlængde jeg har..
  Men hvad kostede det hun fik lavet? Nice job med dem!!
  & rigtig lækkert arbejde, du har talent

 21. Eva siger:

  Hej, endnu en besked fra mig..
  Jeg kan se ud fra dine billeder at mange får lavet helt basic dreads, tykke og lige (ved ikke hvad man kalder der)..
  Men kan du også lave andre slags dreads? rullede, lidt rodede eller noget i den stil?
  altså, ved de fleste dreads man ser, ligner det bare stænger ned fra hovedet, og det er ikke min stil, så det kunne være vildt fedt med lidt vilde dreads.
  Arbejder du også med det?

  • mrdreadman siger:

   Hej Eva

   Jo, det også sagtens lade sig gøre.. -her kunne man fx også lave dreads i forskellige tykkelser, undlade at låse dem, så spidserne forbliver løse. Og istedet for kun at backcombe/og hækle kunne man bruge tvist & rip metoden.
   Det vil få dem til at se mere vilde og rodede ud.

   Mvh
   Mr.Dreadman

 22. Hej du 🙂

  Jeg tænkte på om man kan købe dreadlock-extensions af dig i håndkøb? Kan godt selv lave dem da jeg har lavet dreadlocks på mig selv før, men de blev lidt stive i det sidst, på trods af, at jeg brugte ægte hår..
  Jeg bor på Sjælland og regner ikke med at komme forbi Jylland lige foreløbigt nemlig, men kan godt selv sætte dem fast 🙂

  Mvh Caroline

  • mrdreadman siger:

   Hej Caroline
   Det kan vi godt finde ud af. Hvis du skriver mig en mail(mr.dreadman@gmail.com) med en beskrivelse af ca. tykkelse, antal og længde på de dreadlock-extensions du ønsker, kan jeg give dig en pris.

   Mvh
   Mr.Dreadman

 23. Marie-Louise Tolstrup Truelsen siger:

  Hey Mr. Dreadman.
  Jeg har ca. 32 cm skulderlang hår med lidt permanet krøller og ønsker at få lavet 3-4 dreads i højre side af nakken, så jeg stadig beholder noget af mit ‘normale’ hår og har en forstilling om at jeg kan bruge dreadsne til at sidde mit hår op med og samtidig lave frisure med dem i opsat hår. Vil gerne ha extensions i da dreadsne gerne må være ca. 10 cm længere en mit eget hår. Kan det lade sig gøre og vil det filtre sammen med mit eget hår?? Kan du give mig en ca. pris og jeg vil vende tilbage med et billed af mit hår.
  Mvh
  ML

  • mrdreadman siger:

   Hej ML

   Ja det kan godt lade sig gøre at lave 3-4 stk dreads med dreadlock-extension. De vil ikke filtre sig sammen med resten af dit hår hvis du bare har nogle stykker samlet ved nakken.

   Er det noget der har interesse må du gerne sende et billede der er taget i dagslys.

   Mvh

   Mr.dreadman

 24. Marie siger:

  Hej Mr. dreadman!

  Først vil jeg sige at det er en super nice side, men gode svar!
  Hvis man får sat dreadlock extensions i, bliver de så sat i lige når man har fået dreadslocksene lavet, eller skal man vente med af få dem sat i?

  Mvh Marie

  • mrdreadman siger:

   Hej Marie

   Tak for din besked;) Når du får dreadlock-extension er det allerbedste at sætte dem i når de lige er blevet lavet, men man kan også godt få dreadlocks-extension sat på hvis man har haft dreads længe.

   Mvh
   Mr.dreadman

 25. Marie-Louise Tolstrup Truelsen siger:

  Hej Mr. Dreadman
  Jeg har prøvet at skrive til dig i sidste måned, uden held..er dog stadig MEGET interesseret i at få lavet 4 dreads i mit ca. 25 cm lange nakke hår og ønsker også at få naturlig hår extensions, da jeg ønsker de skal være ca. 10 cm længere end min ‘normale’ hår. Ville høre hvad en ca. pris ville være for at få det lavet hos dig? Mvh ML

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s