kontakt

OBS OBS OBS:

Mr.Dreadman har fået ny hjemmeside!

Tjek den ud på:

www.mrdreadman.dk

Michael Allman – Mob: 60 89 05 15   Mail: mr.dreadman@gmail.com  web: mrdreadman.dk

Har du taget beslutningen om at få dreadlocks eller har du i forvejen dreadlocks som har brug for en repair kan du kontakte mig på mail for tidsbestilling.

Har du spørgsmål eller andet er du mere en velkommen til at sende mig en mail eller skrive inde på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.

(bemærk at dit opslag først dukker op på siden efter at jeg har godkendt det, og jeg vil selvfølgelig svare hurtigst muligt)

Mr.Dreadman er placeret i Århus.
Mail: Mr.dreadman@gmail.com
Web: www.mrdreadman.dk

Mobil: 60 89 05 15

CVR.nr.: 33 13 10 03
V/Michael Allman
Tordenskjoldsgade 61, 5
8200 Århus N

Krak kort

Bank info:
Regnr.: 8401
Kontonr.: 0001147216

Reklamer
Kommentarer
 1. Nicholai siger:

  Hey.. Jeg vil rigtig gerne have dreads. Men jeg er for utålmodig til at lade mit hår vokse langt. Men hvor langt skal det være hvis man skal have lavet dreads med mohair?

 2. Nicholai siger:

  Men hvis jeg nu venter de 4 måneder.. Hvor lange kan mine dreads så blive?
  Og jeg vil helst have dem sådan lidt tynde i det.

 3. Nicholai siger:

  Men hvis jeg nu venter de 4 måneder.. Hvor lange kan mine dreads så blive?
  Og jeg vil helst have dem sådan lidt tynde i det..
  Og når man vasker dreads. Hvilken shampoo skal man bruge´?

  • mrdreadman siger:

   Jeg plejer at anbefale at at vente med at få lavet dreads til at hårlængden er ca. 15 cm, da for kort hår ikke ar optimalt medgørligt under dreadfremstillingen, hårlængden bliver som sagt op til 30% kortere efter at du har fået dreads.

   ang. shampoos findes der en del man kan bestille hjem fra udlandet over nettet. (se under vask/og vedligholdelse på denne side) Min erfaring er dog at det ikke er nødvendigt. Man kan blot bruge en parfumeri hårshampoo uden konditioner eller andre kemikalier. I Matas og forskellige helsekost forretninger kan man fx finde disse produkter. De virker lige så fint og en del billigere;-)

   Mvh Mr. Dreadman

 4. Mikkel Vardinghus siger:

  Dav, jeg er en 21-årig fyr der efter et stykke tid med langt hår ønsker at få lavet dreadlocks.
  Mit hår er ca. mellem 35 – 60 cm. langt alt efter hvor man måler.
  Har læst din side igennem og det lyder til du har styr på sagerne, derfor, når jeg har fået skrabet pengene sammen til en Århus tur, ville jeg være meget interesseret i lidt assistance i form af fletning.
  Ville dette være muligt, og har du eventuelt nogle forslag til forberedelser?
  Jeg ønsker så permanente dreadlocks som muligt, og har bestemt ingen planer om at ændre frisure de næste mange år, så råd til pasning og plejning efterfølgende vil være fantastisk.

  Mvh.
  Mikkel

  • mrdreadman siger:

   Hej Mikkel.
   Tak for din mail. Lige for at være sikker: når du skriver assistance i form af ”fletning” går jeg ud fra at du mener ”dreadning” og ikke dread braiding, da jeg ikke kan anbefale dette.

   Forberedelser til dreadlocks er blot at have rent og gennemredt hår. Lyder til at du kan få nogle lange og flotte dreads.
   Helt klart, hos Mr.dreadman bliver du rustet godt mht. hvordan man griber det an med pasning og vedligeholdelsen fremover.

   Venligst Fra Mr.Dreadman

 5. Mikkel Vardinghus siger:

  Ja, sorry, jeg mener selvfølgelig dreadning 🙂

 6. Mikkel Vardinghus siger:

  Jeg vasker håret med shampoo og balsam, og rer det hver morgen.
  Jeg har dog ikke klippet mit hår i lang tid, så det spalter en del i enderne, er det et problem, og hvis ja, skulle jeg så eventuelt få det klippet inden da?

  • mrdreadman siger:

   Hej Mikkel.
   Med forberedelse, tænker jeg mere lige op til(et par dage) at du får lavet dreads. Her er det blot vigtigt at du ikke har brugt balsam dagene op til, at håret er rent, da dette dread’er bedre – og gennemredt da det gør det hele meget nemmere at have med at gøre:-)
   At dit hår er spaltet i enden har ingen betydning, da hårspidserne bliver brugt til at låse dreadlocken ved enden. så en klipning vil nok være unødvendigt.

 7. Nina siger:

  hej! jeg kunne godt tænke mig at få dreadlocks engang, og selvfølgelig i længere tid. Men jeg har så hørt at, hvis man ønsker at få dem “fjernet” igen, bliver man nød til at få klippet dem af. er det rigtig? åltså at de ikke kan “fjernes” på andre måder?

  • mrdreadman siger:

   Hej Nina.
   Under spørgsmål og svar har jeg skrevet lidt om spørgsmålet:
   ”Skal man klippe sig skaldet, hvis man vælger ikke at have dreadlocks længere?”
   Som regel kan man godt rede sine dreads ud igen, med hjælp fra en god balsam og solid kam. Jeg har hørt om folk der har haft dreads i flere år og stadig være i stand til rede dem ud. Og har en veninde der regelmæssigt plejede at få dreads for et par måneder og derefter at rede dem ud igen. Jeg har dog svært ved at forestille mig at håret ikke tager skade af det og bliver godt slidt hvis man går tilbage til sin normale frisure efter at have haft dreads i en længere periode. På Knottyboy.com kan man købe et dreadlock removal kid, kender ikke nogen der har prøvet det så ved ikke om det er noget der rent faktisk virker.

   Mvh Mr.Dreadman

 8. Nina siger:

  okay, tak!:D så kan du nok godt regne med, at jeg engang efter sommerferien, skal have lavet dreadlocks af dig:D

 9. Kathrine siger:

  Hej 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig dreadlocks. Helst så snart som muligt.
  – håber og glæder mig til og høre fra dig

  Mvh
  Lara

  • mrdreadman siger:

   Hej Lara

   Hvis det stadig er din interesse at få dreadlocks står jeg til rådighed den kommende tid – og du er velkommen til at skrive mig en email med et forslag til en dato.
   Mvh Mr. dreadman

 10. Kathrine siger:

  Hej Mr. Dreadman.
  Jeg vil meget gerne have dreacloks.
  Og du lyder til og være ret dygtigt.
  Derfor tænkte jeg på, at få aftalt dag og tid inden så længe, hvis det kan lade sig gøre.

  Mvh.
  Kathrine

 11. Nina siger:

  hello again:D
  ville lige spørge om, hvad det koster at få uld, (eller hvilket matetriale du bruger) i sine dreadlocks, som kan give dem mere fylde?:D

 12. Mads Holm siger:

  Hej:)
  Kanon flot arbejde med din hjemmeside. Jeg har i lang tid sidder og kigget efter nogle som kunne lave dreadlocks men det er næsten umuligt har haft dreads en gang før (har det nu) men er ikke helt tilfreds med dem :S ville høre om hvordan man skulle komme i kontakt med dig hvis man gerne ville komme op og få dem lavet med extensions hvis du kan lave det når jeg allerede har dreadlocks

  Hilsen Mads holm

  • mrdreadman siger:

   Hej Mads
   tak for din besked;-) Ja det kan vi sagten finde ud af. jeg laver extensions med kunstigt hår og kan uden problemer påsætte det på dine dreads som du har nu. Du kan skrive mig en mail på: mr.dreadman@gmail.com
   så vi kan aftale nærmere ang. tidsbestilling osv.

   Venligst fra Mr .dread

 13. Thomas siger:

  Hej MrDreadman,

  Jeg er sri lankaner og har kraftigt hår. Jeg vil gerne have dreads men mit hår er ca 6-7 cm.

  Er det muligt at få sat kunstige dreads på mit eget hår?

 14. Kristian siger:

  Jeg er kraftigt begyndt at overveje dreads, når jeg lige har fået lidt længere hår.
  Men kom til at tænke på, har det noget at sige at håret er meget spaltet, når man skal have dem lave?

  • mrdreadman siger:

   Hej Kristian.
   Har man meget spaltet hår, får det den betydning at dine dreadlocks ikke får samme tykkelse, men bliver tyndere ved enden.. Det har dog størst betydning ved længere hårlængder.

   – Mr.dreadman

 15. JO siger:

  Hey Mr Dreadman.

  Har selv haft dreadlocks i 6 år og har derfor meget erfaring med det, men har nogle problemer med dem som du evt kan give mig et råd omkring? Jeg har langt lyst skandinavisk hår og det har været svært at få mine dreads til at blive gode. Endelig efter 5 år var de blevet mega lange, bløde og passede sig selv. Det eneste jeg har gjort de sidste par år er at give dem lidt hårkur engang imellem fordi de har tendens til at blive meget tørre. Denne sommer har jeg taget dykkercertifikat og opdagede bagefter at mine elskede dreads ihvertfald ikke kunne tåle saltvand!!!… De er fuldstændig udtørret og er skrumpet ind til halvdelen af den længde de var før (og har dermed fået masser af buler over det hele!!). Det er sket fordi saltvandet har trukket alt fugtigheden ud af dem hvilket jeg ikke havde overvejet før bagefter.. ØV! Det værste er dog at de er så tørre og hårde.. Jeg har virkelig prøvet at give dem masser af hårkur og og søgt efter hvad jeg kan gøre. Jeg fandt en side på nettet hvor de siger at man kan bruge lanolin eller cocos olie for at blødgøre og løsne dreads, men på samme side står der at man kan bruge honning og tandpasta (HVILKET MAN ALDRIG SKAL GØRE!!!) Så er lidt i tvivl… har du nogle gore råd til hvordan man kan tilføre fugt til sine dreads uden at de udtørrer i det lange løb (som de gør med bivoks, shampoo etc..?)

  Mvh Jo

 16. Egil siger:

  Hej, jeg har altid haft lyst til at have dreads, så fandt denne hjemme side for et par dage siden og syntes rigtig godt om den. men ville høre om der er nogle der har fået lavet dreads hos “mr. dreadkman” ? og hvad er jeres erfaringer?

 17. mette dahlgaard siger:

  SUPER SIDE. Der er ingen tvivl om at det er dig der skal lave mit hår. Jeg har overvejet at få dreads i noget tid og nu skal det være!! jeg bor i nærheden af århus og flexibel i forhold til din tid. Hvordan gør vi?
  MVH Mette

 18. Andreas siger:

  Til Egil: Jeg fik lavet dreads af Michael(Mr. Dreadman) for snart en måned siden og er godt tilfreds med resultatet, så ham kan jeg uden tvivl anbefale hvis du vil have gode dreads.
  Har haft dreads for nogle år siden, som jeg fik lavet hos en frisør, men både prisen og kvaliteten var faktisk lort i forhold til Mr. Dreadman.

 19. Mathias Radsted siger:

  Hey Mr. Dreadman! 😀
  Jeg er en dreng på 13 år som rigtigt godt kunne tænke mig at få dreads. Mit hår er godt nok kun 3 cm. men jeg må jo bare være tålmodig. Skal ens hår være 15 cm?… altså kan du f.eks. ikke lave dreads i 10 cm. langt hår? Og har du nogen idé om hvor længe det vil tage før det er langt nok?
  Håber du kan hjælpe!:)
  Mathias

  • mrdreadman siger:

   Hej Mathias
   Hvis dit korteste er mellem 10-15 cm kan det godt gå..
   Dit hår vokser ca 1-1 1/2 cm om måneden, så hvis dit hår nu er 3 cm og du venter 6 måneder skulle dit hår gerne være langt nok til at få lavet dreadlocks;-)

   Mvh

   Mr. Dreadman

 20. Nina siger:

  hey! mit hår er meget meget glat og nordisk,- og langt.. hvor lang tid tror du det vil tage at lave det? (angående prisen, for er ludfattig)

 21. Joey siger:

  hej jeg vil spørge om hvor kort kan hår være for a lave Dreadlocks, er 10sm nok ?? og hvor meget komme det til a koste, bor selv i Århus og vil meget gerne bare ikke for lang

 22. Joey siger:

  oki, grine nok jeg skulle læst først hvad andre spurgt, så fik jeg alle svar, sorry (jeg komme nok til april ca) men måske kan man få fat på dig på mobil ?? det lidt nemmer for mig. mvh Joey

 23. Daniel siger:

  Hej.

  jeg tænkte på hvornår man kunne få en tid hos dig i den nærmeste fremtid ang. at få lavet dreads? Og hvor booket du er med hensyn til at få lavet dreads?

  Daniel

 24. Sille siger:

  Hej Mr. Dreadman 🙂
  Jeg tænkte om du ikke havde et nummer man kunne ringe og aftale nærmere med?
  For jeg er fra Nordsjælland, og vil gerne lige høre hvordan og hvorledes, og muligvis booke en tid? 🙂
  Hilsen Sille.

 25. Daniel siger:

  Halløjsa igen.

  Ok men d. 20 november er nok lige hurtig nok for mig så vi må hellere vente til engang i det nye år. Mit Hår er kun 6 cm langt. Så kontakter dig nok i januar/febuar igen.

  Take care

 26. patrick siger:

  hey! jeg har i mange år gerne ville have dreds! bare lige et par spørgsmål 🙂 hvor ofte kan man gå i bad? og hvad skal man vaske sit hår med? og jeg har forholdsvis langt og tyndt hår. (sender et link med billede) hvor meet ville du skyde på det ville koste 🙂 glæder mig til at høre fra dig 😀

  http://www.facebook.com/album.php?aid=2078009&id=1066557725#!/photo.php?fbid=467132721846&set=t.1053785011

  • mrdreadman siger:

   Hej Patrick

   Man kan vaske sit hår så ofte man har lyst med dreads, man skal bare tænke på at det tager længere tid om at tørre med dreads. Så at vaske det hver dag ville nok være overkill;-)
   Jeg kan ikke åbne dit link med billede – kan du sende det over email i stedet.
   Jeg har tid igen til Januar – for nærmere tidsbestilling kan du sende mig en email:-)

   MVh

   Mr.Dreadman

 27. patrick siger:

  hey mr. dredmann 😀 jeg har længe tænkt på at få dreds så jeg tænkte på om du kan give mig en ca pris ud fra dette billede

  http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=467132721846&set=t.1053785011

 28. Elisabeth siger:

  Hej!

  jeg har nogen ”hjemmelavede” dreads, som er kommet lidt af sig selv i løbet af det sidste år, jeg har skilt dem ad, og regelmæssigt vokset dem og sørget for de ikke er blevet for tykke, men alligevel har jeg nogen stykker som er blevet super korte og meget tykke, som jeg ikke kan rette op igen.. skal jeg bare klippe dem af, og så dreadde det nye hår der vokser ud eller har du et andet godt råd?
  – og hvordan ”løfter” man dem lidt op, så de ikke bare hænger, men har lidt fylde? 🙂

  mvh. Elisabeth

  • mrdreadman siger:

   Hej Elisabeth

   Tak for din mail. Det kan være en af ulemperne af “selvkommende” dreadlocks. Jeg vil stærkt fraråde dig at klippe dem af på den måde. Hvis nogle af dine dreads er blevet for tykke vil jeg anbefale at: du reder dem op – deler dem – og dreadder de dreads der er blevet for tykke igen, så der kommer flere.

   Fylden burde være der naturligt – men hvis dine dreads er tykke er der sikkert også få – og det kan være årsagen. -ellers kan det være at de er meget løse ved hovedbunden. – her kunne man f.eks interlocke dem for at stramme dem op(dog ikke hvis de ér for tykke) – ellers er der jo også mange forskellige håropsætninger man kan bruge.

   Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor – men du er selvfølgelig velkommen til at komme og få dem ordnet her hos Mr.Dreadman(Århus)

   Mvh Michael

 29. Sofus siger:

  hej mit hår er tykt og krøllet ca 25 cm langt
  hvor lang tid tror du det vil tage?
  for jeg har kun 1200 kr

 30. Mette siger:

  Hej Mr.Dread 🙂

  Super fed side – dejligt med nogle brugbare oplysninger!!

  Jeg har for nyligt fået lavet dreads, men de er rimelig korte (10-30cm) og i meget forskellige længder og tykkelser, da mit hår var klippet meget i etager inden… Overvejer at få sat extensions i, men vil du i så fald anbefale ægte/uægte/uld? Og hvor lang tid vil det tage dig at lave det, vil du tro? Kunne god tænke mig at de nåede ned til midt på ryggen ..

  Mvh Mette

  • mrdreadman siger:

   Hej Mette

   Mange tak for din mail:-) Jeg vil helt klart anbefale extension af ægte hår, da jeg er sikker på at det er det du vil blive gladest for i længden. – da det føltes og ser 100% naturligt ud, mulighed for at farve det osv.
   Det vil ca komme til at tage 8 timer at lave.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 31. Daniel siger:

  Hej Michael.

  Jeg skrev til dig i slutning af sidste år omkring at få lavet dreads og nu er mit hår vokset en del siden sidst og er min. 10 cm langt og ville høre hvornår du havde mulighed for at lave det?
  Hurtigtst muligt!

  Og kunne nok godt tænke mig at få extensions af ægte hår i.

  Kunne du ikke evt. kontakte mig via e-mailen.

  Mvh

  Daniel Tonsberg

  P.s Jeg har sendt dig en e-mail omkring dette med vedhæftet billede af håret.

 32. Freya siger:

  Hej,
  Jeg har i lidt over et halvt år haft dreads, som, med en smule hjælp, har formet sig selv.
  De er desværre blevet meget tykke og mit hår har mere end halvveret sig i længden. (Jeg havde hår ned til lænden)
  Jeg var ind og tale med flere forskellige afrikanske frisører i København, og har i dag fået “lavet det”. De puttede DAX i (uden at jeg vidste det)!!
  Nu er jeg lidt på bar bund. Frisøren lovede mig at hun kunne klippe de aller tykkeste dreads op og lave dem til to, men det gjorde hun ikke.
  Jeg har besluttet mig for at vaske voksen ud i aften, men vil gerne have en ekspert til at kigge på dem, og rådgive mig om hvorvidt det er muligt at ‘redde’ mit hår.
  Kan du hjælpe mig med det?

 33. Michela siger:

  Hej .

  Jeg overvejer at få lavet Dreads, men er pt ved at lade håret gro.
  Jeg læste længere oppe at du kun brugte exstensionsen til at give farvespil til ens normale hår `?

  Så du forlængere ikke håret ?

  Jeg spørg fordi jeg kun er intresseret i at få dem lavet hvis håret kan blive langt, og ikke kun de 15 cm .

  Mvh.,

  • mrdreadman siger:

   Hej Michela

   Tak for din mail:-) Jo, Jeg tilbyder fuld extensions til dreadlocks, så det kan sagtens lade sig gøre for dig at få lange dreadlocks selv om dit hår nu kun er 15cm

   Mvh

   Michael

 34. Frederik siger:

  hey

  jeg har i et stykke tid haft lyst til at få dreadlocks. Jeg er så faldet over din hjemme side og det ser ret professionelt ud. Mit hår er mellem omkring 12 cm jeg ville hører om der var mulighed for at få lavet det nu, og så det bare stille voksede sig længere hvis det er en mulighed og du har lyst kan du bare sende en mail eller svare her
  p.s jeg havde tænkt lidt på den 27 eller 28 maj hvis det bliver en mulighed

  mvh Frederik

  • mrdreadman siger:

   Hej Frederik

   Tak for din mail:-) Yes det kan vi sagtens finde ud af. Til den tid er din hårlængde sikkert omkring de 15 cm, hvilket er en helt fin hårlængde til at påbegynde dreads. D. 28 maj Vil passe mig bedst, men vi kan lige aftale nærmere over mail hvis det er.

   Mvh

   Michael

 35. Anna siger:

  hej Mr.Dreadman!

  jeg overvejer stærkt dreadlocks (med extentions) kender du nogle frisører på sjæland der laver dem? kan nemlig ikke finde nogle… tak ! (:

  • mrdreadman siger:

   Hej Anna;-)

   Jeg har ikke kendskab til nogle frisører på sjælland der laver dreadlock-extension. Jeg tvivler desuden på at der er findes nogen (dreadlock)-frisører som ikke påsætter dreadlock-extension uden brug af af lim eller vha. flettemetoden, hvilket er en ret uheldig måde at påsætte extension på.

   Mvh

   Mr.dreadman

 36. Micha siger:

  jeg måtte lige ind og se din side og jeg må sige at jeg er inponeret.. det er en verden der er mig ukendt.. jeg blir helt ked af at jeg lige har klippet mit lange lyse hår af 😀 du er for sej!

  alt godt til dig og dine kære.

  smil micha

  p.s jeg høre at der løber en rundt og uddeler livshistorier ved brændestakke på djursland? ;D

  • mrdreadman siger:

   Hej Micha:-D

   Don’t worry – hvis du har gemt dit hår og det er dreadlocks du er ude efter, kan du faktisk få det sat på igen som dreadlock-extension;-)

   Hende tror jeg faktisk at have mødt.. hun er ret cool og skulle vist have en masse fantastiske og inspirerende livshistorier på hjertet:-D

   Alt godt herfra – Mr.d

 37. Christian siger:

  nå nu dur den her chat vist, du får lige den fulde besked: øhh ..jeg har omkring 10-13 cm langt meget fint hår. og kunne godt være fristet af dreads om et par måneder. jeg har prøvet at læse om det er muligt med fint hår og har læst lidt forskelligt. nu kan jeg se du også holder til i århus og så var det jo en mulighed, men ville da lige høre en din mening om hvad du synes jeg skal gøre?? og om det overhovedet er muligt? ?
  på forhånd tak. christian

 38. Jane siger:

  Hej Mr. 🙂
  Jeg vil høre om du har et godt råd til hvordan man kan stramme sine dreads op.
  De er vildt løse i hovedbunden. Jeg har dog prøvet at skille noget hår i to, og lægge dreaden ind i mellem.
  Det hjælper også lidt på opstramning, dog bliver den skilning der stadig.
  Kan jeg filtre det sted, så det kommer til at ligne en hel dread 🙂 ?

  Mange hilsner
  Jane

 39. Jóhannes siger:

  Hey Mr. Dreadman.

  jeg er en dreng på 15 år som har prøvet at få Dreadlocks, men resultatet blev ikke så godt. spidserne på mine Dreads bliver ved med at løsne sig, og selvom jeg prøver at toupere spidsen sammen igen går de op igen næste dag.
  jeg har også et problem med en kæmpe knude i nakken hvor alle Dreadlocksne er vokset sammen, så jeg vil hører om du har nogle forslag for hvad jeg kan gøre.

  jeg har altid gerne ville have Dreadlocks og er træt af at mine Dreadlocks ikke er noget at prale af:D

  hårber at du kan hjælpe mig.

  På forhånd tak.

  Hilsen Jóhannes

  • mrdreadman siger:

   Hej Jóhannes
   Har du prøvet med en tynd hæklenål, at låse enderne? Dreads kan have tendens til at vokse sammen hvis de er meget løse, uldne og der er løst hår ved hovedbunden. Har du lidt tyndere dreads kan du fx ordne udgroningerne vha interlocing metoden hvor du kør spidsen af dreadden igennem ved bunden. Hvis det har interesse kan du komme forbi til en repair og få det ordnet.

   Mvh

   Michael

 40. Jacqueline siger:

  hej.. er der lang vendteliste hvis man ska ha laver dreads? Og hvad tror du prisen er på at få lavet forholdsvis tynde dreads i hår der ca. er 50 cm, med kunstigt hår filtret med ind i dem oppe fra toppen af..?

 41. Hej Michael.

  Jeg ville bare høre, om du har hørt om en teknik til at lave dreads med, der inkluderer filtnåle? Og hvis du har, hvad er din mening om det?

  Mvh. Marco 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Marco

   Ja det har jeg hørt om.. og jeg anbefaler at mig holder sig LANGT fra filtnåle.. Hvis man skal bruge noget, skal det være en tynd hæklenål(str. 0,5-1mm)..
   Filtnåle har skarpe kanter og skærer dine hårstrå over, hvilket senere resulterer i at dine “dreads” falder af!

   Mvh
   Mr.Dreadman

 42. Jonas siger:

  hej mrdreadman! :-).
  – Jeg er en 14 årig dreng, som gerne vi have dreads, men mit hår er kun 4-5 centimeter. – men hvad er minimum’s længden hvis jeg vil have extensions i? :-).

 43. Rene dohn siger:

  Hey. Jeg lod mit hår filtrer sig som det nu ville for en 5 år siden og har nu næsten alt mit hår som dreadlocks, med undtagelse af noget af mit hår i panden og i siderne. Så jeg ville egentlig bare spørge om det kunne være muligt at komme ind hvis man kun skal have lavet et 5-6 dreadlocks?

  Mvh René

 44. Marie U siger:

  Hey Mr. Dreadman!
  Ville høre hvor lang “venteliste” Der er på at få lavet dreads?:) Vil gerne have dem hurtigst muligt!:)

  -Marie U

 45. Jens Stage siger:

  Jeg har i sommers fået lavet dreadlocks i 16-18 cm langt hår – af to, der aldrig havde lavet det før.

  Resultatet blev egentlig rigtig godt, men de havde ikke erfaringen til at lukke enderne og gøre dem helt færdige.. Nu overvejer jeg stærkt at få lavet en reperation hos dig..

  Hvor meget vedligeholdelse kræver det, efter de er blevet lukkede? Og hvor lang ventetid har du hos dig?

  • mrdreadman siger:

   Hej Jens

   Vælger du at få dine dreadlocks låst i enderne, vil det betyde en hel del mindre vedligeholdelse da enderne vil forblive lås og undgå at trevle op.
   Jeg har tid i starten af december. vi kan aftales nærmere over mail hvis det har interesse:-)

   Mvh
   Mr.dreadman

 46. Sigrid siger:

  Hej Mr. Dreadman

  Er det muligt at du kommer til København på et tids punkt?

  • mrdreadman siger:

   Hej Sigrid

   Ja det er muligt. Men ikke til at sige hvornår. Ønsker du dreads har jeg dette tilbud:

   Kommer du langvejs fra?
   Mr.dreadman tilbyder at dække halvdelen af transportudgiften til kunder der rejser langvejsfra. Så bor du fx i København, Fyn eller Skagen så gør opmærksom på dette. (Dette tilbud gælder dog ikke ved repairs)

   Mvh
   Mr.dreadman

 47. Ann- siger:

  Hej Mr. dreadman

  Jeg er en pige på 15 år som skal have lavet dreads på lørdag af mine veninder.. Mit hår går mig til midt på halsen. Problemet er at midt inderste hår i nakken kun er 8 cm. Kan jeg godt lave dreads ud af den længde hår??
  Vil det være optimalt med små dreads i denne situation??
  Jeg går til taekwondo 3 gange om ugen.. Ville de kunne tåle at blive vasket så tit? Hvis ikke hverdagen dag??

  På forhånd tak

  Ann-Sofie 😉

  • mrdreadman siger:

   Hej Ann-sofie

   Ja, er dit korteste hå 8cm vil det være en god ide at lave dem noget tyndere der.
   Du kan uden problemer vaske dit hår 3 gange om ugen. Er dine dreads meget tykke vil det dog være en god idé at tørre dine dreads med fx en hårtørrer, så du er sikker på at de når at blive helt tørre inden de bliver vasket igen.

   Mvh

   Mr.dreadman

 48. Sigrid siger:

  Jeg ved det ikke helt endnu… jeg syntes det er lidt mange penge… 🙂

 49. Oliver Jensne siger:

  Hej Micheal. Har sendt dig en mail, men tænkte du måske tjekkede din webside lidt oftere 😀 Vil bare lige skrive, at jeg er vildt opsat på at få lavet dreads snarest muligt, og om du har tid allerede på fredag D. 1 juni? 🙂

 50. Jesper Christensen siger:

  Hej, jeg har 3 spørgsmål 🙂
  1: Alle de billeder du har set op med dem du har givet dreadlocks, er de billeder taget lige når de er blevet færdige eller er der gået nogen måneder?
  2: Jeg planlægger at få lavet dreadlocks af dig om 3-5 år, vil din “business” stadig eksitere der? Du har ingen planer om at stoppe vel?
  3: Hvilke produkter anbefaler du til vedligholdelse?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s