Priser og praktisk info

OBS OBS OBS:

Mr.Dreadman har fået ny hjemmeside!

Tjek den ud på:

www.mrdreadman.dk

 

 

Dreadlocks (eget hår)
Dreadlocks (kort hår) (ca. 15-25 cm)          2400,-
Dreadocks (medium hår) (ca. 25-35 cm)      2600,-
Dreadlocks (langt hår) (ca. 35-45 cm )           2800,-
Dreadlocks (XX langt hår) (ca. 45cm + )           3200,-

Dreadlock-Exstension:
Dreadlock-Extension (ægte human hair)  (medium)   5200,-
Dreadlock-Extension (ægte human hair) (Langt)     6200,-

(Bemærk at hvis du ønsker extension og du ikke i forvejen har dreadlocks, skal du regne prisen for “dreadlocks(eget hår)” kort, medium eller langt ovnen i prisen, se eksempel på beregning af prisen længere nede på siden)

Længden på Dreadlock-extensions:
Extension(medium)  – 20-25cm
Extension(langt) –  30-35cm

Repair:
Repair – simple  (1-2 timer)            550,-
Repair – medium  (2-3 timer)          750,-
Repair – advanced (3-4 timer)       1000,-
Repair – extreme (4-5 timer)        1500,-
Repair – SuperXtreme (5-7)          1900,-


Godt at vide inden du bestiller tid:-)

Focus på kvalitet:
Vil du være sikker på et godt resultat og nægter du at gå på kompromis med et godt håndværk, så er du kommet til det rigtige sted.
Her prioriteres kvaliteten af dreadlocks frem for alt andet! Det betyder at arbejdet hos Mr.Dreadman skiller sig ud fra øvrige dreadlock-frisører, som  siger at de laver dreadlocks.

Hos Mr.Dreadman bliver dine dreadlocks fremstillet uden brug af voks, men udlukket vha. backcombing og hæklenål. Desuden bliver enderne på dine dreadlocks typisk låst, hvilket betyder fx. at du undgår at dine locks begynder at gå op ved hårvask. Alt dette giver  dig det bedste udgangspunkt for at få gode dreadlocks der holder! At dine dreadlocks bliver fremstillet uden brug af vosk er et udtryk for at det ikke er fedtet voks der skal holde dine locks sammen.

Hårlængde
Vær opmærksom på at dit hår skal have en minimumslængde på 15cm før at dreadlocks og dreadlock-extension er en mulighed for dig. 15cm er altså et absolut minimum. Medmindre du ønsker dreadlocks-extension kan det anbefales at du venter til hårlængden er 20cm+  da skal huske på at hårlængden “skrymper” ca 30% ved dreadning.

Tid
Det tager  typisk alt mellem 7–11 timer at få lavet kvalitets dreadlocks i dit eget hår. Tiden afhænger af  din hårlængde og  af hvor henholdsvis tykke eller tynde du vil have dine dreadlocks.

Dreadlock-extension
Dreadlock-extension er en lidt længere prosces, som i nogle tilfælde vil blive gjort af to gange. Dreadlock-extension kræver lidt forberedelse, hvor vi inden du kommer bl.a aftaler længde, tykkelse og hvilken farve du ønsker dine dreadlocks-extensions skal være. Det kan fx. være du ønsker forskellige nuancer, så dine dreadlocks får et flot farvespil.
Typisk sender du pr. mail eller mms et billede af dit hår så jeg kan aflæse farvekoden på dit hår. Dreadlock-extensions er noget jeg selv fremstiller og på forhånd forbereder ud fra dine specifikke ønsker.

Tilfælde hvor jeg bedømmer at processen skal deles op i to omgange, drejer som om hvad der tidsmæssigt er muligt at nå på en dag. Det vil typiske være hvis dit eget glatte(udreaddet) hår fx. i forvejen er meget langt og du derudover fx. ønsker dreadlock-extensions som desuden er specielt tynde.

Længden på Dreadlock-extensions:
Extension(medium)  – 20-25cm
Extension(langt) –  30-35cm

Sådan beregner du prisen:
Hvis du ønsker at få dreadlock-extension, men dit eget hår er udreaddet, skal du regne prisen for Dreadlocks(eget hår – kort, medium eller langt) oven i prisen Dreadlock-extension(ægte hår eller syntetisk)

Eksempel: Din egen udreaddet hårlængde er 30cm og du ønsker at få dreadlock-extension med ægte hår i en medium længde, dvs en ekstra længde på 20-25cm.

Dreadocks (medium hår) (ca. 25-35 cm)      2600,-
Dreadlock-Extension (ægte human hair)  (medium)   5200,-
Dvs: en pris på ialt: 7800kr

Har du i forvejen dreadlocks men ønsker dem forlænget kan dette uden problemer lade sig gøre med Dreadlock-extension af en god kvalitet 100% ægte human hair.

Dreadlock extension er permanent og giver et absolut naturligt naturligt look der holder virkelig godt!
For mere info om Mr.Dreadman Dreadlock-extension klik: Her

Kommer du langvejs fra?
Mr.dreadman tilbyder at dække halvdelen af transportudgiften til kunder der rejser langvejsfra. Så bor du fx i København, Fyn eller Skagen så gør opmærksom på dette. (Dette tilbud gælder dog ikke ved repairs)

Kniber det med pengepungen?
Hvis du drømmer om at få dreadlocks, men står i en situation der gør det svært at få råd kan du søge om en ekseptionel god rabat. Hver måned udvælger Mr.dreadman én person der netop har brug for denne løsning. Skriv lidt om dig selv og hvorfor det netop er dig der skal udvælges.

Reklamer
Kommentarer
 1. Asger Groven siger:

  Hey Mr. Dreadman.

  Jeg vil rigtig gerne ha lavet dreadlocks, men mit hår er kun lige omkring 10 cm langt. Jeg kunne forstille mig at det ville se ok cool ud med sådan nogle lidt korte dreadlocks der stridter lidt eller whatever. Kan i godt lave dreadlocks i så kort hår eller bliver jeg bare nødt til at vente?

  MVH

  Asger

 2. Liva siger:

  Hej mrdreadman.
  jeg vil gerne have dreadlocks, og har overvejet det i snart et halvt år, så nu vil jeg tage chancen. Men mit hår er ca kun 10-15 centimeter langt, så ville høre om i kunne flætte falske ind i mit hår, eller hvad man nu siger?

  knus Liva.

  • mrdreadman siger:

   Hej Liva

   Det er fint hvis din hårlængde er mellem 10-15cm og vi kan godt finde ud at at lave ekstension med kunstigt hår. Hvis det bliver aktuelt kan du kan sende et billede til mig med din hårfarve så jeg kan bestille den respektive farve hjem.

   Mvh Mr. Dreadman

 3. katrine siger:

  hey mr- dreadman, jeg har sådan semi-langt hår, dvs. lidt ned over skuldrene, kunne godt overveje at få lavet dreadlocks i det. men mit hår er rimelig tykt, mega glat, og i det hele taget super kedeligt og umedgørligt, vil det være muligt at lave dreads i sådan noget shit, eller hvordan, og hvor lang tid tror du ca. det vil tage? (:
  Hilsen Katrine

 4. nikolaj Ejlskov Hans siger:

  hej jeg ville vide om det her er en frisør salon eller om det bare er et sted hvor man snakker om dreadlocks. og hvor kan man få lavet dem?

  • mrdreadman siger:

   Hej Nikolaj
   Mr. Dreadman er en privat dreadlock-frisør-biks hvor der fremstilles dreadlocks af høj kvalitet til en pris der er til at have med at gøre;-)

   Mvh Mr.Dreadman

 5. M kirketerp siger:

  Hey mr. Dreadman:)
  Ville bare lige spørge om hvilken teknik du bruger til at fikse løsr hår??

 6. Nicoline siger:

  hej mrdreadman
  fed fed side, du har.
  Vil høre, da jeg længe har overvejet at få lavet dreads, hvor længe det i gennemsnittet holder og hvad med det hår, der efterfølgende vokser ud … kan man dreade det med hen ad vejen? Det, der skræmmer mig, er tanken, at det trods go vedligeholdelse på et tidspunkt helt skal klippes af og man så blir skaldet og skal starte forfra.
  Sikkert dumme spørgsmål, men nu vil jeg nemlig gerne snart ha det lavet.
  Mvh Nico

  • mrdreadman siger:

   Hej Nicoline

   Mange tak for din mail;-) I gennemsnittet kan dreadlocks holde evigt.. eller dvs. så længe du ønsker dem. jeg har haft mine dreads i 10 år nu.. og bruger en simpel teknik (interlocking) der gør at mit hår vokser ud som dreadlocks.(dette er beskrevet nærmere på siden) så bruger jeg ca. en times tid om måneden på at nusse og vedligeholde dem for at holde dem pæne, og det er det! Jeg har efterhånden haft mine dreads så længe, at hvis jeg ønsker at være dem foruden, nok er nødt til at klippe dem af – at rede det ud vil nok være tæt på umuligt. Har du haft dreads et par år burde det være muligt at rede dem ud med en god balsam, hvis du sklle gå hen og blive træt af dem;-)

   håber at det var til hjælp..

   Mvh

   Mr.Dreadman

   • Nicoline siger:

    Tusind tak, Dreadman.
    Ja absolut, det er stor hjælp, for jeg har gået og troet, det var en “kort affære” med dreaddet hår. Du ved … myter og fordomme. Faktisk besvarer du en masse af mine ellers-spørgsmål på din hjemmeside.
    Jeg bor iøvrigt i Århus, så det ku være fedt at få det lavet evt. af dig. Men tror lige mit skal være lidt længere inden, hvis de æder 30-40% af længden. Så håber, du stadig gider rode med hår om 1-2 år. ,Men glæder mig, for er ved at blive bims af mine hår, der er tynde, men mange.
    De bedste hilsener
    Nico

 7. Sille siger:

  Hej 🙂
  Jeg har glat hår til lidt under skuldrende, hvilket jeg ikke selv synes er langt nok.
  Så tænkte, hvis man skulle have extensions på samtidig, hvad det ville koste?

  Hilsen Sille

 8. Julie. siger:

  Hej du (:
  Jeg har meget tykt hår, men det er ikke så langt igen.
  Vil det komme til at tage meget lang tid?
  Og mine udgroninger vokser ret hurtigt ud, kan man godt selv ‘reparere’ dem? (:

  • mrdreadman siger:

   Hej Julie
   Hvis du fx har skulderlangt hår og vil have mellemtynde dreads vil det ca tage 9-10 timer.
   Og yes man kan nemt fikse udgroningerne selv;-)

   Mvh

   Mr.dreadman

 9. Jackie Larsen siger:

  Hej

  Jeg har ville ha’ dreads i MOOOONSTER mange år (Ca. 13 år, hvilket vil sige, siden jeg var 5), så jeg ville egentlig høre, hvad det ville koste, for at få lavet “normal” størrelse dreads?
  Mit hår går mig lidt ned af nakken
  Og det om mit hår vokser ud som dreads, er jo min største bekymring, for der er nogen der siger at det gør, og der er nogen der siger at det ikke vokser ud som dreads, og jeg er lidt i tvivl
  Og så det, om det er permanente dreads, som man ikke kan vaske ud, efter en måned eller lign?

  Mvh. Jackie

  • mrdreadman siger:

   Hej Jackie

   Tak for din mail. – ja så er det vist også på tide at få dreads hvis du har ønsket det Så længe;-)
   Det vil tage ca 9 timer, så en pris på ca. 1300kr vil kunne gøre det.
   Det er svært at sige om dit hår vil vokse ud som dreads(uden at fortage sig noget), Og jeg har sjældent mødt folk hvor det var tilfældet – Men det er i grunden også lige meget. Jeg bruger interlock/topsy-tailing metoden som desuden er den metode jeg anbefaler, da det er en nem, hurtig og effektivt metode til at holde styr på dine udgroninger. (jeg har beskrevet denne metode på min side)

   De dreadlocks du får er permanente og kan ikke bare vaskes ud.. Hvis du skulle ønske at komme af med dem igen, skal du bruge en solid kam, conditioner og en god håndfuld timer.

   Mvh

   Mr. Dreadman

 10. Lisa siger:

  Hej…

  ville hører hvor i landet du holder til?

  Mvh Lisa

 11. Kristian Stampe Nielsen siger:

  Hej Mr.Dreadman
  Jeg vil gerne have lavet dreads i mit hår, det er omkring 10-12 cm langt og jeg ville hører hvad det evt. ville komme til at koste hvis du skulle lave dem?

  Mvh Kristian Stampe Nielsen

 12. Kristian Stampe Nielsen siger:

  Hej Mr.Dreadman

  Jeg ville hører om det var muligt at få lavet dreads i mit hår, da det kun 10-12cm langt, og hvad det evt. ville komme til koste. Måske ligger der en besked fra mig tidligere men den sagde at der var en fejl så jeg ville lige sende en mere, for en sikkerheds skyld 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Kristian

   Tak for din mail;-) – Ja det kan godt lade sig gøre, men jeg vil anbefale at du venter til at dit korteste hår er min 15cm.
   Prisen vil ligge på ca. 1300

   Venligst fra

   Mr.dreadman

 13. Christian siger:

  Hej Mr. Dreadmaan.
  hvor længe vil ´dreads holde hvis man fr dem lavet i rimelig tykkelse. vil der komme mider eller andet i håret, eller kan man bare have dem så længe man vil?

  • mrdreadman siger:

   Hej Christian

   Dreads kan du have så længe du vil, og helt midefri:-) HVis du får dem lavet Meget tynde kan man efter nogle år komme ud for at de vil knække.

   Mvh

   Mr. Dreadman

 14. Camilla L. siger:

  Heey Mr. Dreadman! 😉

  Jeg har en veninde der laver dreads på mig snart. Hvad ville det koste, at få sat noget kunstigt hår på? Jeg have tænkt på ca. 25-35 cm. ekstra 🙂

  btw, awesome side du har her! Den har lige hjulpet mig super meget! – tak 😛

  – Camilla

 15. Jens siger:

  Hey Mr. Dreadman 😀

  Jeg har nu ca. 10 cm langt hår og ville gerne få lavet dreads 😛 jeg talte med en inde på strøget her forleden som sagde at jeg bare skulle nulre og ule mit hår, så ville jeg få det efter et stykke tid, jeg glemte bare at spørge om hvor lang tid det tog med den metode.
  Jeg har dejligt fedtet hår, hjælper det på dreads ? og skal man vaske sit hår i processen ?

  Og så forvirre det mig lidt at du siger det kun tager 10 timer at få lavet ? så er det vel over en længere periode? 10 timer fordelt på et par måneder eller hvad :=) ?

  Venlig hilsen Jens

  • mrdreadman siger:

   Hej Jens

   Tak for din mail;-) Med den metode du snakker om vil det tage ret lang tid før der opstår noget der bare minder om dreadlocks i dit hår, især hvis det kun er 10cm. Vi snakker nok optimistisk set 1- 2år, afhængig af hvilken hårtype du har- hvor tykt, tyndt eller fint det er

   Fedtet hår hjælper ikke på dreads, da det rent faktisk er sådan at rent hår filtre bedre. Så ja du skal vaske dit hår, dog uden balsam.

   Når jeg skriver at det tager mellem 8-15 timer at lave dreads, er det 8-15 timer lige ud i streg, hvor du får fede dreadloks med det samme. (resultater kan du se under foto-galeri på min side) Den efterfølgende tid er en proces på nogle måneder, hvor dine dreadlocks bliver mere og mere tætte i takt med at den naturlige dreadning finder sted.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 16. katrine Juhl Jensen siger:

  hey Mr. 😀
  jeg kunne godt tænke mig dreads. har sort 5-20 cm langt hår nu, og jeg kunne godt tænke mig blonde dreads (overvejer om det skal være blond alene, eller blond, sort og blåt), så det skal vel afbleges/farves og bruges kunstigt hår?(vil godt have det op til 50 cm)..

  hvor lang tid tror du det ville tage og hvor hurtigt ville du have tid?

  tak på forhånd 🙂

  Mvh.

  Kat

  • mrdreadman siger:

   Hej Katrine
   Tak for din besked;-) Ja du kan farve dit hår i den ønsket farve og så laver vi exstension med kunstigt hår.
   Tiden afhænger af hvor tynde du vil have dine dreads og dermed hvor mange der bliver.
   For (50cm) mellem-tynde dreads ligger vi tidsmæssigt omkring 14 timer.
   Jeg har tid i januar. for nærmere tidsbooking er jeg på mail;-)

   Venligst Fra

   Mr. Dreadman

 17. Maja siger:

  Hey!
  Tak for en fed og meget brugbar side! 😀
  Jeg har længe overvejet at få lavet dreads, men det betyder meget for mig at de bliver lavet ordentligt. Da jeg bor i København tænkte jeg på om du du havde nogle anbefalinger til hvor jeg kan få dem lavet?
  Og så et spørgsmål du aldrig har hørt før:
  Hvis jeg får dem lavet hos dig, hvad kommer det så cirka til at koste hvis mit hår er omkring 60 cm? Og hvor meget kortere bliver det?

  Hilsner fra Maja

  • mrdreadman siger:

   Hej Maja

   Tak for din mail og godt at hoere at du kunne bruge min side:-)
   Jeg har desvaerre ingen kendskab til anbefalesvaerdige steder i kbh til at faa lavet dreads, men jeg kan oplyse at der er en del baade fra kbh, odense, aalborg osv. der kommer og faar lavet dreads hos mig.

   Haarlangden bliver omkring 30% kortere afhaengig af hvor spaltet det er, saa dine dreads kommer til at vaere ca 40cm.

   Mvh

   Mr.dreadman

 18. Louise siger:

  Hej Mr dread man
  Vil virkelig gerne have lavet dreadlocks – har prøvet at kontakte dig både på mobil og mail, men ikke rigtig fået noget svar.

  Kan jeg få en tid ved dig ? 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Louise

   Mr.Dreaman har været på ferie:-) og beklager at du ikke har kunnet få fat på mig..
   Jeg er booket op her i marts, men har tid igen i april måned.. Du er velkommen til at komme med et forslag til en dato;-)

   Mvh

   Mr.Dreadman

 19. Amalie Holm siger:

  Hey.

  Jeg ville gerne have lavet dreadlocks hos dig her i sommerferien, MEN.
  Mit hår har en okay længde til skulderne og det er sikkert vokset meget mere til den tid.. Men jeg har “undercover” sidecut i min højre side… er det stadigvæk muligt?

  mvh. Amalie Holm

  • mrdreadman siger:

   Hej Amalie
   Tak for din mail. Ja det kan godt lade sig gøre. Hvis du ikke fortsat vil have undercut samtidig med dreads vil jeg anbefale at du får extension på det hår der er kort. Din hårlængde skal til dette blot min være 10-15cm

   Mvh

   Mr.dreadman

 20. kenneth siger:

  hejsa jeg har besluttet mig for at få lavet dreads men jeg tænkte på om jeg kunne få dem lavet når de kun er 10-15 cm langt og hvis jeg kan hvor lang tid det så ville tage

  • mrdreadman siger:

   Hej Kenneth

   Tak for din mail:-)
   Din hårlængde skal helst være min. 15 cm. Det vil ca tage 8timer lidt afhængig af hvor tynde eller tykke du vil have dem. Jeg er pt. booket godt op. Hvis det har interesse kan du få en tid i slutningen af april måned, Så kan dit hår også nå at blive lidt længere:-)

   Mvh

   Mr.Dreadman

 21. Malse siger:

  Hejsa. Jeg vil meget gerne have dreads! jeg er 14 år. Har pænt tykt hår som går til omkring lige under skuldrene. Og nogle etager..:/ Er det muligt?
  Hvis det er – hvor lang tid kommer det så til at tage (cirka) og hvor meget tror du ca. det vil koste.?
  Mvh..

 22. Annabelle siger:

  Hej:P
  – AArgh kedeligt hår.. Hjælp hjælp jeg ber…:D – Jeg er et af de mennesker, hvor der konstant skal ske noget med håret. Nu er tiden kommet til dreadlocks, jeg har ca. 10- 15 cm langt hår, men jeg kunne godt tænke mig, det kunne gå til under brystet. – Kan det lade sig? ;S – udover det ved du så hvad prisen ville blive. Og ved du hvor langtid det vil holde hvis man får exten? Jeg håber der kan ske mirakler, for jeg synes det ville være så overdrevet sejt, hvis jeg kunne få det ordnet enden Roskilde Festival..:D
  Krrraam Annabelle

 23. Annabelle siger:

  inden Roskilde:O)

 24. Nikolaj Kirk siger:

  Hey Mr. Dreadman 🙂

  Jeg var bare nysgerrig efter at høre, hvordan du sætter extentions i håret, og om hvornår det er muligt (altså en minimums længde på håret).

  Sidder selv med 10-12cm hår (på det længste) og vokser det så jeg kan få lavet dreads. Men ja, ville bare høre hvor kort det “må” være for at få sat extentions i, og hvordan du helt præcist gør det 🙂

  Mvh.
  Nikolaj.

  • mrdreadman siger:

   Hej Nikolaj

   Tak for din mail:-) På min hjemmeside under: “Dreadlock-exstension” er der en lille beskrivelse af hvordan jeg påsætter extension til dreadlocks. Din minimum hårlængde skal være 15cm.

   Mvh

   Mr.dreadman

 25. Valdemar siger:

  Hej Dreadman

  Jeg hadde tængt at dreade mig, jeg har 12-15 cm langt hår og det er veldig stritt.
  Da jeg fant din side og jeg blev veldig imponert over hvor mye du viste, og jeg vil gerne bestille tid hos dig.

  jeg skal til Danmark i påsken, hvis det ikke passer for dig, kan jeg se om jeg finnner noen weekender hvor jeg har fri. Jeg er ganske ofte i Danmark 😀

  Unskyld at Dansken min er dårlig, jeg har bod i Norge meste av livet mit.

  • mrdreadman siger:

   Hej Valdemar

   Mange tak for din mail.. Her i Påsken er jeg pænt booket, men lørdag d. 23/4 kunne være en mulighed, hvis du hvis du kan? Ellers kan vi finde ud af noget hvis du kommer til danmark igen en weekend i den nærmeste fremtid.

   Bedste hilsner

   Mr.Dreadman

   • Valdemar siger:

    Hej Dreadman

    23/4 passer fint for meg også, bare si hvilken tid jeg skal møte opp hos dig.

    mvh
    Valdemar

 26. Sofus siger:

  for ca 2 måneder siden fik jeg lavet dreadlocks ved african pot, jeg synes de var alt for tynde og derfor valgte jeg at sætte nogle af dem sammen men dengang tænkte jeg ikke over at så bare ville efterlade bare pletter og er desværre også kommet til at ødelægge min skilning, så er i det hele taget ikke tilfreds med værken mit eller african pot arbejde
  Så tænkte jeg at de kunne være du kun redde det.
  men overvejer også at rede det hele ud og få det ordenligt fra starten af hos dig 😉

  • mrdreadman siger:

   Hej Sofus

   Tak for din mail. Du er desværre ikke den første jeg hører det fra:-/ Jeg vil gerne tage et kig på dit hår og se om det kan reddes. Når jeg ser det kan jeg bedømme hvad der er smartest at gøre, og om det evt. er bedst at lave det helt om.
   Hvis det har interesse kan du skrive mig en mail, så vi kan lave en nærmere aftale.

   Mvh

   Michael

 27. Tobias Thomsen siger:

  Hej Mr. Dreadman
  jeg er en gut på 16 der her inden for de sidste par måneder fik lavet dreadz, men hende der lavede dem har ikke været særlig grundig, da de er ved at filtre sig op og en del hår har filtret sig ud af samlingerne så der er små totter af hår som bare hænger.

  Derfor vil jeg gerne vide hvad din Repair indeholder på de forskellige stadier 🙂
  Repair (simple) (1-2 timer) 350,-
  Repair (medium) (2-3 timer) 500,-
  Repair (advanced) (3-5 timer) 850,-
  er det bare 1-2 timer hvor du gør ved dem du kan eller hvad indeholder det?

  • mrdreadman siger:

   Hej Tobias

   Tak for din mail:-) Ja, de forskellige repairs tager udgangspunkt i hvor meget der er brug for at skulle fikses og skaleres derved i disse tre kategorier. – Det indeholder alt fra at få småting som løst hår ved udroninger, løse ender, loops på dreads til f.eks. ja, at fikse nye dreads der ikke er blevet lavet ordentlig..

   Hvis du har mulighed for at sende et billede(pr. mail) kan jeg bedømme om det i virkeligheden ville være nemmere at lave dem ordentlig fra starten eller om det kan klares med en repair.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 28. Tobias Thomsen siger:

  Eller ville du hellere sige at jeg skulle rede dem ud og få dem lavet ordentligt første gang?

 29. christian siger:

  Hej Mr_Dread…

  øhh ..jeg har omkring 10-13 cm langt meget fint hår. og kunne godt være fristet af dreads. jeg har prøvet at læse om det er muligt med fint hår og har læst lidt forskelligt. nu kan jeg se du også holder til i århus og så var det jo en mulighed, men ville da lige høre en din mening om hvad jeg skal gøre og om det overhovedet er muligt?
  på forhånd tak. chris

  Bless.

  • mrdreadman siger:

   Hey Chris..

   Tak for din besked. Ja det er skam muligt:-) Du skal nok bare vente et par måneder til dit hår er langt nok.
   Minimums længden for at få dreads er nemlig 15 cm;-)

   Venligst fra

   Mr. Dreadman

 30. Bella siger:

  Hej mr. dreadman, jeg har allerade 4 dreads i mit hår, men kan man godt lave udenom dem, hvis jeg ville have det i hele mit hår af en frisør, eller ville det være for besværligt?;D
  – Bella

 31. Nynne siger:

  hej 🙂

  Jeg har selv lavet mine dreadlocks, og de er ca. 4-5 måneder nu.
  jeg vil gerne have en tid til at få lidt orden på dem igen. 🙂 og hører om du farver dreads? jeg farver selv mine dreads røde, men har nu fået lyst til at være blond og det gik ikke helt efter planen, da jeg selv prøvede at afblege dem. 🙂 håber du kan hjælpe mig.

  mvh Nynne

  • mrdreadman siger:

   Hej Nynne

   Uh.. ja fra rød til blond… det er en svær én;-) Jeg farver desværre ikke hår;-/
   Men hvis der er brug for en repair kan vi selvfølgelig godt finde ud af noget.

   bedste hilsner

   mr.D

 32. Nanna siger:

  Hey!
  Jeg ville bare lige høre hvor langt ens hår skal være for at være langt, og hvorlang din venteliste for dreadlavning er? 😀

 33. Kronby siger:

  hej mr. deadman jeg vil rigtig gerne ha lavet locks jeg har kort hår (9cm i front og 5cm i bag) jeg har intet hår på siderne altså en hanekam men jeg vil gerne vide hvor meget kortete mit hår bliver og en ca pris (jeg regner ud at jeg vil have 15 locks i det hele)

  • mrdreadman siger:

   Hej Christian

   Tak for din besked. for at få dreads skal din minimum hårlængde være 15cm
   Hårlængden bliver ca 30cm kortere ved dreads.
   Men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig når dit hår er langt nok;-)

   Mvh
   Michael

 34. Nanna siger:

  Hey Michael! 🙂
  Nu er det efterhånden ved at være et par uger siden at jeg sendte en mail, men jeg kunne godt tænke mig at få lavet dreads i starten af august/når du har tid…?

  – Nanna

 35. Niels Fuglsang siger:

  Hej Dreadman! Jeg savner at have dreads og vil derfor høre om det ville være muligt at få det lavet hos dig? Har relativt kort hår, men det er meget forskelligt, da mit nakkehår er omkring de 13 cm, mens pandehåret går ned over hagen og derfor er noget længere. Ville det være muligt at booke en tid hos dig i slutningen af juli eller starten af august?
  Mvh Niels 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Niels
   Tak for din besked:-) minimums længden på dit hår skal være 15cm for at det er optimalt at lave dreads.. Jeg har tider fra midt august, men tænker vi kan lave en aftale sidst i august, så dit hår kan nå en bedre længde.

   Mvh

   Michael

 36. Luna siger:

  Hey 🙂

  Hvor i landet ligger din frisør biks henne?

  Hilsen Luna

 37. Lea Binta siger:

  Hola!
  Jeg overvejer at få lavet dreads igen, men jeg tænker på muligvis kun at få lavet i noget af håret, altså nogle enkelte dreads spredt ud i håret. Er det muligt? Og ellers, hvis hele hårpragten skal laves til dreads, vil jeg høre mht. extensions – gør de kun noget for længden, eller giver de også fylde? Jeg har nemlig ikke specielt tykt hår, og jeg synes jeg så lidt halvskaldet ud da jeg sidst fik lavet dreads.

  – Lea

  • mrdreadman siger:

   Hej Lea

   Tak for dit spørgsmål:-)

   Nu skal du høre.. Ja det kan fint lade sig gøre bare at på spotvis dreadlocks i dit hår.
   Hvad angår Dreadlock-extension anvender jeg det som udgangspunkt med det formål at give extra længde.(i sig selv vil dette også få det til at se mere fyldigt ud)
   Det kan også godt bruges til at give lidt extra fylde, men det er begrænset hvor meget, da man jo skal skal huske at udgroningerne stadig vil have sin naturlige tykkelse. – og det vil se forkert ud hvis der er for stor forskel på tykkelsen her.
   Du skal også være velkommen til at sende mig et billede af dit hår pr mail, så kan jeg bedømme hvilke muligheder der er..

   Mvh
   Mr.dreadman

 38. Lise Kirstine Sørensen siger:

  Hej 😀
  Hvordan ser det ud, angående tider? er der lang ventetid? Jeg har mellem 20-25 cm langt hår og vil gerne have extension (ægte hår) i så det bliver langt og kommer ned midt på ryggen.. men det du skriver her forstår jeg ik helt ::
  hvis du ønsker at få dreadlock-extension, men dit eget hår er udreaddet, skal du regne prisen for dreadlock-extension(ægte eller syntetisk) oven i prisen for at få dreadlocks(eget hår).

  Så mit spørgsmål er, kan du give mig en ca pris ? Er der nogle forbehold man skal tage INDEN jeg tager den lange tur fra det kolde nordjylland og til Århus 🙂 altså skal håret være nyvasket uden brug af shampoo med parfyme osv ??
  jeg farver mit hår en meget mørk brun, ser næsten sort ud nogle gange, hvis jeg farver det inden jeg har en tid, skal det så helst være et vis antal dage før??

  Kæmpe ros herfra det er DIG jeg har søgt efter i flere år, dig tør jeg stole på ang mit hår 🙂

  Hilsen Lise

  • mrdreadman siger:

   Hej Lise

   Tak for din besked:-) Det jeg mener med beskrivelsen er at hvis du kommer med normalt, glat hår(uden dreadlocks) og desuden gerne vil have dreadlocks-extension, skal prisen for de to lægges sammen, dvs: At det i dit tilfælde vil se sådan ud: 2200kr for at få lavet dreads i dit eget hår + 6200kr for at få dreadlock-extension (langt) med ægte hår, dvs en samlet pris på ialt: 8400kr

   Du er velkommen til enten at ringe til mig eller skrive til mig over mail så vi kan aftale et nærmere tidspunkt, eller hvis du skulle have yderligere spørgsmål.
   Der er ca 2-4 ugers ventetid afhængig af om du ønsker at booke tid i hverdage eller weekender.
   Jeg tænker at du har en hårfarve #1B eller #2, men det vil være en god idé at sende et billdede af dit hår til min mail så jeg er sikker på at få bestilt extension hjem i den korrekte hårfarve.
   Det betyder ikke noget hvis du vælger at farve dit hår lige inden at du kommer, men det vil være fint hvis du undgår at bruge balsam dagene op til, hvis det er noget du bruger.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 39. Lise Kirstine Sørensen siger:

  jeg får det til 8600kr. er det helt galt? kommer timelønnen så oveni eller??

 40. Katrine siger:

  Hej.
  Jeg vil høre med hensyn til priser på dreads.
  Jeg vil gerne have lavet tynde dreads (1-1½ cm i omkreds) + ekstensions. Jeg har kort hår (mellem 15-25 cm), og har hanekam. Så dvs. der er mindre end halvt så meget hår, som hvis jeg havde hår på hele hovedet. Derfor kan jeg ikke helt regne med priserne på din hjemmeside. Min hanekam er ca. 4 cm på det tykkeste sted, tror jeg.

  Hilsen Katrine.

  (Jeg har også skrevet en mail til dig 🙂 )

 41. Marie U siger:

  Hey Mr. Dreadman!:)
  Jeg er en pige på 13 (Snart 14 som gerne vil have dreadlocks! Jeg har omkring 30 cm langt glat hår, men jeg vil gerne have dem længere så jeg har tænkt mig at få sat syntetiske medium-lange exctensions i. Hvad ville det komme til at koste og hvor lang tid ville det tage?:)
  -btw super fed hjemmeside med masser af fed tips og tricks!:)

  -Marie!:)

 42. Stefan siger:

  Hej hej 🙂

  Jeg har set dreads mange steder og tænker “Hell Yeah, det jo lige mig” hver gang jeg ser dem…
  så det er vist nok på tide 😀

  Nu ligger mit hår (det vil sige alt mit hår = samme længde) ca. på de 14-16 cm. så det jo bare herligt…

  Men så læste jeg jo der var andre der havde skrevet om det med pris osv. hvor du har givet en helt anden pris en den på din hjemme side (der btw er super!!) så jeg tænker hvad er nu det???

  Hvad ville det koste for mig at få dreads??

  ps. kan jeg ikke ik’ lige få en pris med på ekstensions (både den ene og den anden slags)

  MVH. Stefan 🙂

 43. Hey Mister Dreadmon´
  mit hår er rimelig kort nu men dreads er noget jeg har haft lysten til i en del år nu men ikke er kommet videre med det da jeg altid har følt det uoverskueligt pris-mæssigt og med at finde nogen der kunne gøre det SÅ.. det jeg ønsker er dreads der er ca 15-20mm i tykkelsen og går ned til skuldrene måske en tand længere har et billede med et eksempel hvis det skulle være men som sagt pris har været en stor factor så hvad vil du skyde på prislejet ville være? tid er nemlig intet problem jeg kommer bare tilbage over flere gange hvis det er da jeg bor i silkeborg er det ikke så slemt og har jo lidt tid til at spare penge op da jeg lige skal gro en an 10cm hår mere ^^

  a whole heep of love Marko´

 44. Tua siger:

  Hej (-:
  Jeg overvejer kraftigt at få lavet dreadlocks, gerne tynde. Jeg har det man vil kalde pænt langt hår, godt ned over midten af ryggen. Der skal man jo nok booke en hel lørdag, søndag eller lignende? Ville det være en mulighed her i december, eller hvor fyldt er din kalender?
  Mvh Tua . 😉

 45. Nanna siger:

  Hey ey!
  Jeg vil bare lige høre om prisen for extensions er inklusiv dread-lavning af eget hår, eller om det er en pris der kommer oven i? 🙂

  Mvh Nanna

 46. Sara siger:

  Hey mr. dreadman!

  jeg tænkte på hvad prisen mon ville være, hvis det forholdt sig sådan, at jeg går og drømmer om at få dreads extensions i hanekam. Meget gerne ægte hår, og den længste længde 😉
  Det kræver jo færre materialer og mindre tid, så det er vel heller ikke fuld pris?

  mit hår er vist lige kort nok nu, men en gang i fremtiden vil jeg meget gerne lægge et visit 😀

  • mrdreadman siger:

   Hej Sara

   Nej det er selvfølgelig ikke fuld pris i hanekam. Har du mulighed for lige at sende mig et billede af din hanekam over mail. så kan jeg give dig en pris på få det dreddet med extension – ægte hår -langt. – dit eget hår skal blot være 15cm for at det kan lade sig gøre.

   Mvh
   Michael

 47. Morten siger:

  Hej 😀
  Jeg har undercut og overvejer at få lavet dreadlocks…. Jeg vil gerne have extensions med rigtigt hår, men bliver lidt forvirret af priserne. Er det prisen for kort hår + prisen for mellem extensions, eller er det inkluderet i prisen når man bestiller extensions..? Det gør heller ikke nogen forskel i forhold til prisen at jeg har undercut, og derfor ikke kan få lavet dreadlocks på hele mit hoved?
  Håber du kan hjælpe mig lidt xD

  Mvh

  Morten.

 48. Philip siger:

  Hey Mr. Dreadman

  Jeg har nu længe gået og overvejet hvordan jeg skulle få lavet dreadlocks.
  MIne erfaringer med dreadlocks frisører er dog ikke særlig gode, men det skal jo ikke gå ud over dig.
  Mit hår er lidt over 15 cm lang over hele hovedet og jeg tænker derfor at nu må jeg kunne give det et forsøg mere.
  Mine spørgsmål er så:
  – Hvor lang tid ville det tage at lave? (er fra københavn så har jo lidt transport)
  – Hvad ville det koste?
  – Hvornår har du tid?

  M.v.h
  Philip

  • mrdreadman siger:

   Hej Philip

   Tak for din besked. Ked af at høre at du hår haft dårlig
   Erfaring hos tidligere frisør, – den hører jeg desværre tit..
   Prisen for dreadlocks i kort hår er 2400 derudover vil jeg som et juletilbud gerne tilbyde at dække halvdelen af dine transport udgifter til Århus:)
   Hår du nogle spørgsmål eller ønsker du at bestille tid skal du være velkommen til at ringe til mig på 60 89 05 15
   (jeg hår også sendt dig en mail med mulige datoer her i dec)

   Mvh
   Mr.dreadman

 49. Jasmin Hey Sulsbrück siger:

  Hej Mr. Dreadman

  Jeg er den “heldige” ejer af nogle meget uglede og uregerlige dreadlocks. De blev lavet for en måned siden af en frisør inde i København, hun kom til at bruge lidt voks med petrolatum i, men heldigvis ikke så meget. Egentlig troede jeg bare at det gik fint og de bare skulle have tid til at samle sig lidt, men jeg synets at det begynder at blive klart at de nok ikke er lavet så godt som de kunne have været. De er forholdsvis tynde (efter eget ønske), men er totalt uregelmæssige i størrelse. Ud over dette har hun, som du også gør i nye dreadlocks, brugt interlock metoden, men hun har kørt dem flere gange i gennem samme “hul”, så nogle af dreadsne nu er spaltet i to nede ved roden. Min hovedbund klør også helt forfærdeligt, selv om jeg kun bruger shampoo fra DreadBoy, måske pga. voksen med petrolatum?
  De er ikke så forfærdeligt lange, men det generer mig egentlig ikke synderligt, så jeg tror ikke at jeg er interesseret i extensions.

  Nu er det store spørgsmål bare; Tror du at de er værd at reparere eller bør jeg bare redde dem ud og forsøge igen en anden gang?

  /Jasmin

 50. Spurven siger:

  Er det muligt at få dread’ed sit skæg og hvor langt skal dette være i så fald? -Med og uden extensions 🙂

  På forhånd tak!

  /Spurven

 51. frederik madsen siger:

  hey jeg har dreadlocks (til lidt under skulderne) men jeg har et problem da de ikke vokser ud i dreads så jeg ville hører om det er noget du kan finde ud af og fixe sådan de begynder på det 🙂
  og så ville jeg lige hører hvad det koster da jeg ikkke ved hvor længe det vil tage hvis man kigger på dine reperatiobs priser? 🙂 PFH tak 🙂

 52. Christian siger:

  Hej. Tak for et fantastisk site.

  Jeg har full undercut, det vil sige kun hår på toppen af hovedet, og jeg kunne godt tænke mig at få det dreaded af dig. Er det muligt at få en god pris, når nu hårmængden, som skal dreades, er så begrænset? Jeg sender gerne et billede, så du kan vurdere, hvor lang tid det vil tage dig. Hårlængden er 25-35 cm. Tak.

  Venligst Christian

 53. Emma Lusty siger:

  hej mr. dreadman. Har du evt. en liste over tider hos dig det næste stykke tid?
  Hilsen Emma

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s