Spørgsmål og svar

 

 • Hvor lang tid tager det at lave dreads?
  Ved den metode jeg bruger tager det som regel, afhængig af hårlængde og  hvor tykke eller tynde du vil have dine dreads til at være, mellem 8–15 timer. Så det er med at sætte en hel dag af til det og  have en god en god portion tålmodighed med i baglommen. Det ér lang tid, men det plejer ikke at være noget problem. Så kan man få set et par gode film eller få den trælse biolog-rapport lavet færdig.
 • Hvor langt hår skal man have for at få dreads?
  Din hårlængde skal helst være over 15 cm for at der kan laves optimale dreadlocks.
 • Skal man have en bestemt type hår for at få dreads?
  Nej, stort set alle med hår på hovedet kan få lavet dreadlocks. Det kan være glat, krøllet, afro, tykt, tyndt… Dog vil jeg i nogle tilfælde, hvis du har meget tyndt hår og det samtidig er kort, anbefale at vente med at få lavet dine dreadlocks til håret er blevet længere. Ellers laver jeg også extension med  Ægte hår som giver håret mere fylde og/eller -længde og farvespil.
 • Bliver hårets længde kortere, når man får dreads?
  Det afhænger af hvilken metode der bruges, men hårlængden vil altid blive  kortere. Man skal regne med at  det bliver mellem 20-40%  kortere . Jo tykkere du får dem lavet, jo kortere vil de som regel blive.  I nogle tilfælde kommer håret dog til at se længere ud, hvis man i forvejen f.eks.  har krøllet eller kruset hår.
 • Hvordan passer man sine dreadlocks og er det svært?
  Det er ikke svært at passe sine dreads. Det er mest i starten at det kræver lidt mere puslen med voks og palmroling. (Hvor man ruller dreadlocken mellem håndfladerne, evt med Aloe Vera).
  Se evt. siden: vask og vedligeholdelse for mere information.
 • Hvad gør man, når håret vokser ud?
  Når håret vokser ud, vil håret ved hovedbunden (afhængig af hårtype) vokse ud som dreads eller ikke. Altså filtre sig selv i hovedbunden – eller ikke. Hvis det filtrer af sig selv er det jo bare fint, men hvis det ikke gør, anbefaler jeg noget der kaldes ”interlocking” (Topsy taleing). Det er en nem og effektiv måde hvorpå de enkelte dreadlocks hjælpes til at dread’e sig selv og forhindre dine dreadlocks i at filtres sammen med de andre. Ved interlocking deler man sin dreadlock i to ved hovedbunden og fører spidsen af dreadlocken igennem, derefter nulrer man lidt i bunden og deler dreadlocken igen på den anden led, og gentager til den er blevet stram ind til hovedbunden (ikke alt for stram). På den måde bliver dreadlocken nærmest snoet ind i sig selv og vil vokse ud som rigtig fine dreads. Denne metode virker dog bedst ved tyndere dreadlocks.
  Interloking er også den metode jeg bruger efter at have lavet dreadlocks, for at få dem til at ligge ned og ikke stritte ud til alle sider som én eller anden Einstein med dreads.  En anden måde at hjælpe den løbende locking proces ved hovedbunden, er at twiste de enkelte dreads når dit hår er vådt, f.eks efter at du har vasket det, eller været i dampbad. Derefter kan du evt. holde dem samlet med en elastik, så håret ved hovedbunden stadig er snoet når du tørrer dem. På den måde beholder dine dreads den snoede tilstand når dit hår er tørt. Nogle twister eller nulre dem også bare godt ved hovedbunden med lidt voks.
  Der findes faktisk en del metoder, og det er sådan set bare at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine dreadlocks. Nogen syntes at det er hyggeligt at bruge meget tid på at sidde og pusle med lockerne når de keder sig og andre gør sig ikke besværet og lader dem passe sig selv.
 • Kan man vaske sit hår, når man har dreads?
  Ja, bestemt. Det skal helst vaskes mindst én gang om ugen. At vaske sine dreads og holde dem rene er det første skridt til at have sunde og gode dreadlocks. (læs evt afsnittet om vedligeholdelse)
 • Vil håret vokse langsommere, når man har dreadlocks?
  Både ja og nej. Man kan sige, at det i nogle tilfælde ser ud som om det vokser langsommere, fordi håret vokser i zig-zag. Men i mange tilfælde har hår med dreadlocks nemmere ved at vokse sig længere, fordi håret ikke spalter og knækker ved spidsen. På den måde kan det være smart med dreadlocks hvis du har meget fint hår og har svært ved at få det til at vokse langt, eller hvis du har meget kruset hår og at der ryger en masse hår hver gang at du reder det.
 • Skal man klippe sig skaldet, hvis man vælger ikke at have dreadlocks længere?
  Det er én mulighed og selvfølgelig den hurtigste. Men ikke nødvendigt, hvis du holder af dit hår. Hvis du ikke har haft dine dreads i særlig lang tid, kan du som regel godt rede dem ud uden de største problemer.. Hvis du har haft dem i lang tid kan du bløde dem op i VO5 conditioner i ca. tre timers tid og så rede dem ud med en solid metalkam. Det vil sikkert tage en god håndfuld timer at få dem ud, men du beholder i det mindste dit hår. Det kan godt være en hjælp at klippe lidt af dine dreads før du reder dem ud. Vær ikke bekymret hvis der falder en masse hår af når du reder det. Det meste af dette hår ville være faldet ud alligevel fra dag-til-dag, hvis du ikke havde haft dine dreadlocks, fordi de holder fast på alt det hår, der knækkes i tidens løb.
 • Der er en masse løst hår ved hovedbunden, hvorfor er der det og hvad gør jeg?
  Som regel opstår der løst hår ved hoved bunden når håret knækker og det så begynder at vokse ud igen. Det er normalt og kan aldrig helt undgås. Hvis du bruger interlock metoden kan det måske være at du gør det for stramt til hovedbunden så hårene nemmere knækker.
  Der findes forskellige metoder til løse dette problem. Personligt syntes jeg at det mest effektive til dette er at bruge en tynd hæklenål. – saml det løse hår omkring den enkelte dreadlock. Filtre og sno det lidt. Før hæklenålen igennem dreadlocken ved bunden, sno det løse hår et par gange rundt om hæklenålen og træk så hæklenålen ud af dreadlocken igen. Gentag dette op langs dreadlocken.


Reklamer
Kommentarer
 1. Laura siger:

  Hej Mr Dreadman.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lavet dreadlocks og jeg har nogle spørgsmål som jeg håber du vil svare på 🙂

  – Hvor i landet bor du?
  – Sælger du selv produkter? (shampoo, voks osv.)
  – Laver du dreadsne med ens egen skilning? (sideskilning)

  Hilsen Laura.

  • mrdreadman siger:

   Hej Laura
   Jeg bor i Århus. Jeg videresælger desværre ikke produkter endnu. Men leger lidt med tanken om at fremstille min egen Dread-voks:-) De produkter jeg bruger personligt – og til fremstilling/vedligeholdelse af dreads bestiller jeg fra udlandet.
   Jeg kan lave dreads i alle de skilnings muligheder der findes, men plejer som regel at anvende ”murstensopbygnings” metoden, altså opdeling hvor dreadsne overlapper hinanden, for at få det til at se så fyldigt ud som muligt og undgå at man kan se hovedbunden så meget i forhold til, hvis man delte håret op i én lang skilning.
   Men jeg tager selvfølgelig hensyn til de ønsker der måtte være mht. fremtidig håropsætning osv;-)

   Med venlig hilsen
   Mr. Dreadman

 2. Nicholai siger:

  Hey Mr. Dreadman.
  Når ens hår kun er ca 5-6 cm langt, kan man så godt få lavet dreads, men med kunstigt hår?

 3. Astrid siger:

  Hey Mr. Dreadman.
  Jeg vil rigtig gerne have dreads. jeg har en veninde der har haft dreads, og hun havde dem i ca. 10 år.
  – men hun har så lavet en på mig, men den er rimelig tynd, og jeg vil gerne have dem ca. en lillefinger tykkelse. men hun siger de bliver større med tiden, og at det er almindeligt at man starter med tynde dreads.
  – vil du også anbefale st starte med tynde dreads?

  hilsen Astrid

  • mrdreadman siger:

   Hej Astrid.
   Det passer ikke helt at dreadlocks bliver tykkere med tiden, men nærmere det modsatte er tilfældet.. Normalt når man får lavet dreadlocks vil dreads´ne med tiden tætne sig i takt med at hårets naturlige indfiltning finder sted – og de vil derfor blive tyndere. Personligt syntes jeg at det er fedest med tynde dreadlocks da der dermed bliver flere af dem og håret kommer til at virke mere fyldigt.. tykkere dreads egner sig godt til personer med tykt og fyldigt hår.. men her kommer det også an hovedformen, hvad der passer bedst – og i sidste ende vel bare en smags sag;-)

   Håber du kunne bruge det til noget
   Mvh Mr.Dreadman

 4. Johanne siger:

  Hej Michael.

  Jeg har tænkt over at få dreadlocks længe og tror at jeg vil få det gjort snart, når jeg har alle redskaber.

  1. Er der ikke en voks man kan købe i Danmark som duer til dreadlocks? Fx. en i Matas, eller er den eneste “danske” mulighed alovera?

  2. Jeg har snakket med mine veninder om at lave dem på mig. Hvis de lærer teknikken og er omhyggelige med dem, er det så fint at få dem lavet af dem, selv om de ingen erfaring har. (Hvis du skulle tænke uden for din forretning).

  Kh. Johanne

 5. Frederikke siger:

  Hej Mr. Dreadman,
  Overvejer kraftigt at få lavet dreads, men ville lige høre om etage-klippet hår er et problem? Det korteste er ca. 30 cm og etage-klipningen er ikke særlig tydelig – der er meget lidt, der er klippet kortere.

  Mvh Frederikke

  • mrdreadman siger:

   Hej Frederikke.
   Etage-klippet hår er slet ikke noget problem for at få dreads og kan faktisk se ret fedt ud;-)

   Mvh Mr. dreadman

   • Maria siger:

    Hej Mr.Dreadman…

    Jeg har for et par måneder siden klippet mig relativt korthåret, dog kun i den ene side. I min venstre side at hovedet går håret til et stykke under min hage. I den anden side er mit hår desværre kun ca. 4 – 5 cm.

    Jeg kunne bare rigtig godt tænke mig at have dreads i hele mit hår!
    Tænker dog, som alternativ, at jeg kan få det lavet i den ene side af mit hovede (hvor jeg har det lange hår) og bare forblive korthåret i den anden side.

    Der er slet ingen mulighed for at du kan sætte dreadextensions på i min korte side?

    Mvh Maria

   • mrdreadman siger:

    Hej Maria
    Tak for din mail.

    4-5 cm er desvarre lige i underkanten til at paasaette dreadextension.
    Men ja du kunne jo evt. starte med at faa dreads i den ene side, og vente med den anden side, indtil at det er langt nok (min. 10cm) Det er op til dig:-)

    Mvh
    Mr.Dreadman

 6. nikolaj Ejlskov Hans siger:

  hej mr dreadman hvis man har 15 cm hår og får lavet dreadlocks vil de så være meget korte hvis man vil have at de kun skal være en halv cm tykke. 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Nikolaj
   Ja de vil stadig blive op til ca. 30% kortere selv om de kun er 0,5cm tykke – “spike dreads”… men det kan jo også se fedt ud;-)

   Mvh

   Mr. dreadman

 7. Bjørk Nørgaard Andersen siger:

  Hej mr. dreadman! 🙂
  Jeg har haft “dreadlocks” i ca. 2 måneder. Jeg fik dem lavet af en ven, som aldrig havde prøvet det før, og det kan desværre ses. Jeg går og overvejer at rede dem ud, men hvor voldsom en proces er det? Da de hverken er specielt gamle er gode, tænker jeg at det ikke vil være så svært, så en god hårkur og en jernkam bør kunne klare det. Eller hvad?:)

  Kh. Bjørk

  • mrdreadman siger:

   Hej Bjørk

   Jo hurtigere du reder det ud jo nemmere burde det også være. Jag havde en kunde for et par måneder siden som netop havde samme problem som dig, hun fik sin mor til at rede det ud (4timer på køkkenbordet!) – hvorefter hun fik lavet dreads af Mr.Dreadman. – en god balsam, en solid kam, tålmodighed og en god ven er vejen frem til at få det redet ud;-) . Hendes hår virkede ikke til at ha taget skade.
   En god idé vil nok være at bruge en kam som ikke har for tætsiddende tænder.

   – Så burde kunne lade sig gøre, uden det største besvær:-‘

   Mvh hilsen

   Mr.Dreadman

 8. Kitt siger:

  Hejsa..
  Det er omkring 6 uger siden jeg fik lavet mine dreads, hende der gjorde det brugte rigtig meget dax voks, hvilket jeg ikke var specielt glad for, så jeg prøvede at få det ud uden at ødelægge dem for meget, hvilket også nogenlunde lykkedes..
  Det skal lige siges at jeg har ekstremt glat og tyndt hår fra naturens side så det gør alting med dreads lidt mere besværligt.
  Men nu efter snart 6 uger er mine dreads blevet ret så underlige, der er lange helt glatte ender i bunden af dem, der ekstremt mange løse hår som åbenbart har undreadet sig selv, næsten alle hårene i nakken har faktisk gjort det. Og der er underlige buler og stykker af glat hår inde i selve dreadsne.

  Jeg har prøvet at stramme dem op og vokset dem mange gange men det virker et par dages tid og så er de lige så underlige igen, virkeligt irriterende.

  Hvad gør jeg for at få flotte dreads der holder længe ?
  Håber at du kan hjælpe mig.

  • mrdreadman siger:

   Hej Kitt..

   Lidt uheldigt at bruge dax!;-/ Men det lyder generelt til at dine dreads ikke er blevet lavet særligt grundigt. Voks/Bivoks skal ikke være den dominerende faktor til at holde dine dreads sammen. Bivoks skal bruges med måde.. – og altså kun med det formål at de værste fnuller-hår langs dreadlocken hurtigere filtrer sig til locken..
   Hvilken voks bruger du? og må jeg tillade mig at spørge hvor du har fået det lavet?
   Meget kan afhjælpes vha en tynd hæklenål – altså til de løse hår, mærkelige loops, osv. du kan bruge en 0,75mm hæklenål og bruge den som en slags filtnål.
   Med det glatte/udreadet hår inde i selve locken er en smule mere kritisk..
   Hvis det virker for overskueligt at ordne selv er du selvfølgelig velkommen til at bestille en tid til en repair hos mr.dreadman

   Mvh

   Mr.Dreadman

   • Kitt siger:

    hejsa..

    jeg bruger noget billigt skod voks, men ikke særligt meget ad gangen.. hvor kan man købe bivoks ? har kun kunne finde det i silvan og sådan og det putter jeg altså ikke i mit hår !

    men tak for tippet vil prøve at gøre et forsøg..

 9. Sabine siger:

  Hej, laver du stadig dreadlocks??

 10. Frederik siger:

  Er det muligt at få lavet dreads hos dig i juli/august?

 11. deadfush siger:

  Hey dreadman jeg kunne rigtigt godt tænke mig at få lavet dreadlocks, men har ikke specialt langt hår godt og vel 10-13 cm, ikke engang skulder længde men ville høre hvor lang tid det kommer til at tage for at få håret fuld af dreadlocks 😀 ???

  • mrdreadman siger:

   Hej Deadfush

   Tak for din mail. Din hårlængde skal være minimum 15cm for at du kan få lavet dreadlocks. Så hvis du venter ca. 2 mdr burde det kunne lade sig gøre;-) Det er iøvrigt en god idé at booke en Dreadlock aftale i god tid..

   Mvh

   Mr. Dreadman

 12. Sigurd siger:

  Kære Mr. Dreadman

  Jeg er en dreng på 13 år, som har en stærk overvejelse om at få lavet dreadlocks. Det eneste lille problem jeg har er min hår farve… Den er rød (En smule gylden 100 procent naturligt) . Vil det kunne ses når jeg har fået lavet dreadlocks?

 13. Valdemar siger:

  Hej Dreadman

  Jeg lurte på hvilken shampo du bruger?

  mvh
  Valdemar

 14. Buckett siger:

  Jeg fik lavet dreadlocks i august 2010 og er stadig meget glad for dem. jeg har bare et problem. Mit er hår selvfølgelig begyndt at vokse og det dreader ikke sig selv. Jeg interlocker og syr alle mine dreadlocks men det ligner ikke noget i nærheden af dreadlocks 😦
  Så mit spørgsmål er hvad skal jeg gøre D:!? Vil ikke miste mine dreadlocks D:!

  – Lige en ændring så du kan forstå hvad jeg har skrevet

  • mrdreadman siger:

   Hej Buckett

   Tak for din besked. Jeg vil næsten anbefale at du bestiller en tid til en lille repair hvor du bl.a også kan få noget personlig vejledning til hvordan du på bedst mulig vis kan vedligeholde dine dreadlocks.

   Mvh

   Mr.dreadman

 15. Erik siger:

  hvornår er ens hår langt i følge dig ?

 16. marcus siger:

  hvor langt skal håret værer for at få kungstit hår til dreadlock

 17. Mette-Marie siger:

  Hej,
  tak for en super side! Jeg har en 4 årig datter, der gerne vil have dreadlocks… lur mig hvor hun har fået det fra??? Er det realistisk, at hun kan holde til at få dem lavet/vedligholdet? Det vil jo gøre morgnerne lettere, når det ikke skal børstes hår.

  mvh
  Mette-Marie

  • mrdreadman siger:

   Hej Mette-Marie

   Tak for din besked:-D hvor sejt! Ja, der burde ikke være nogle problemer i at din datter får lavet dreadlocks. Hun kommer til at styre i børnehaven!;-)

   Mvh

   Mr. Dreadman

 18. Melissa siger:

  Hej Mr. Dreadman

  Det er virkelig dejligt, at komme forbi en dansk hjemmeside med kompetente svar, tips etc på hele dreadlock-verdenens utallige spørgsmål. Og så bor du i Århus! -Skønt 🙂

  Altså, jeg har dreadlocks. De er hjemmelavede og blev kreeret tilbage i december 2011 med hæklenåls-metoden. Det skal dog siges, at jeg har haft hjemmelavede dreadlocks i 5-6 år lavet med twist and rip-metoden, men valgte så at pille dem op i december til fordel for at lave dem med en hæklenål.
  Jeg har aldrig brugt nogen form for voks, gel eller andet klistret i mine dreads.

  Jeg er forholdsvis glad for dem. Længde og tykkelse er i top, men de er pokkers umedgørlige!
  Efter jeg har lavet dem med en hæklenål, (1,25 mm) er de særdeles stive og “tørre” i det.
  Når jeg fx har opsat hår, hvilket jeg stort set altid har, er de ikke bare bøjede efter elastikken, men næsten “knækket” der hvor elastikken har siddet.
  Det er næsten som om, at mine dreadlocks ikke vil modnes og blive tykke, tætte og bøjelige og smukke.
  Jeg er begyndt at bruge balsam (organisk) for at blødgøre dem, da jeg har læst mig frem til, at dette kan være behjælpeligt.
  Men jeg tænke på, om det er muligt at bestille en tid hos dig, for at få et tjek up med henblik på gode råd til at holde og forbedre sine dreadlocks? Alle menneskers hår, og dermed også dreadlocks, er jo forskellige, og jeg vil gerne have specifikke råd til mine specifikke dreads.
  Jeg håber du kan hjælpe..

  Mange hilsner
  Melissa

 19. CecilieHarwig siger:

  Hey Mr.Dreadman

  Jeg har et hår til et godt stykke ned over skuldrende(uden dreads), jeg ville høre om det var muligt at få syntetiske dreadslock sat i mit hår, uden at skade mit rigtige hår(Altså sådan at de ikke selv begynder at danne dreads)?

  Har hørt om nogle hvor man kunne få dem ud efter 7 uger, eller strammet op, hvis man stadig er interesseret i at fortsætte med dreads, og så ville ens eget hår være normalt(altså hvis man får taget dem ud)??
  Håber du kan svarer mig, er super spændt. Og håber virkelig man kan få det lavet! 😀

  Kærligst Cecilie

  • mrdreadman siger:

   Hej Cecilie;-)

   Tak for din mail. Jeg er godt bekendt med den metode du beskriver. Men på nuværende tidspunkt laver jeg desværre kun dreadlocks og dreadlock-extension(ægte/syntetisk) hvor dit eget hår indgår i dreadprocesen. håber at du finder ud af det anyway;-)

   Bedste hilsner

   Michael

 20. Marie Louise siger:

  Hej MrDreadmann!:)
  Jeg har overvejet at få dreadlocks.
  Men det forholder sig sådan, at jeg har rødt farvet hår, og det derfor skal farves igen og igen.
  Jeg ville derfor høre om det er muligt at farve ens dreadlocks?

  Noget andet er, at jeg har hår til ca. brystet. Jeg vil gerne have taljelange dreads.
  Jeg har nogle hairextensions, som er glatte og ca. 50cm lange. Det er clips.
  Så jeg tænkte, at i stedet for at købe extensions hos dig, om man kunne lave dem om til dreadlocks og få i håret? (Ved at fjerne clipsene etc.)??:)

  Mvh. Marie Louise 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Marie Louise
   Tak for din besked. Det kan vi sagtens finde ud af med det extension du har:-) Og ja man kan godt farve sine dreads.

   Mvh

   Mr.dreadman

 21. Rikke siger:

  Hej igen, Nu kommer jeg og mine mange spørgsmål.

  1. Hvorfor bruger man heklenål, og for hvilke formål?

  2. Kan man ha’ dreadlocks indeunder en ridehjelm?

  3. Hvis man helst ikke må vaske dreadsne de første 5-6 dage, Hvad så når man har dyrket sport?

  4. Kan man lave dreads uden voks, og stadig få det flotte resultat? (hvis nu man er nybegynder?)

  5. Kan man få dreadlocks ud nemt? (hvis nu det er gået galt.) Har nemlig set på knotty boys hjemmeside, Og de har et slags “anti dread” middel, Kunne det gøre det?

  6. Ville det ikke være en idé at flytte til Kbh? 😉

  På forhånd tak.

  Mvh, Rikko.

 22. Melissa siger:

  Hej Mr. Dreadman.

  Jeg postede en kommentar for lidt tid siden, men fik aldrig svar. Måske fordi den var meget, meget lang.
  Så nu prøver jeg med en lidt kortere version:
  Jeg har hjemmelavede dreadlocks lavet med hæklenålsmetoden. Størrelse / tykkelse er fin, men de dreader ikke af sig selv og forekommer mig stive og tørre i det.
  Kan jeg bestilde en tid hos dig med henblik på repair og ikke mindst vejledning til hvordan jeg bedst passer, plejer og fremmer mine dreadlocks?

  Venligst Melissa

 23. Mads siger:

  Hej Dreadman
  når jeg researcher på nettet, støder jeg ofte på det med at locks’ne, som en god tommelfingerregel, skal laves ud fra et område på ca 2,5cm gange 2,5cm (1inch * 1inch) i så fald, hvilken tykkelse vil den færdige dread ende med at have 😀
  Og, hvad vil være godt hvis man går efter relativt tykke dreads?

  • mrdreadman siger:

   Hej mads

   Ud fra min bedømmelse er 2.5cm tykke dreadlocks ret tykke, men det kommer også helt an på hvordan og hvem der laver dem.(om de bliver lavet løse, fluffy, eller kompakte) Når jeg laver dreads ligger tykkelsen for mellem dreads(lillefinger-tykkelse) på ca 1,5cm – De skrymper nok ca en 3-4mm når de modnes, men ikke meget mere da jeg laver dreadsne kompakte og faste fra starten af. Hvis de bliver lavet meget “fluffy” vil de skrympe en del mere end udgangspunktet, sikkert over 1/3 i diameter.. Men hvis du vil have tykke dreads er 2 – 2,5cm sikkert meget fint.

   Håber at det gav lidt svar/mening;-)

   Mvh

   Mr.Dreadman

 24. Jóhannes siger:

  Hey Mr. Dreadman.

  jeg er en dreng på 15 år som har fået Dreadlocks i vinters, men resultatet blev ikke så godt. spidserne på mine Dreads bliver ved med at løsne sig, og selvom jeg prøver at toupere spidsen sammen igen går de op igen næste dag.
  jeg har også et problem med en kæmpe knude i nakken hvor alle “Dreadlocksne” er vokset sammen, så jeg vil hører om du har nogle forslag til hvad jeg kan gøre.

  jeg har altid gerne ville have Dreadlocks, og er træt af at mine Dreadlocks ikke er noget at prale af:D

  hårber at du kan hjælpe mig.

  På forhånd tak.

  Hilsen Jóhannes

 25. Maria siger:

  Hey.. Jeg går og overvejer at få dreads. jeg har mørkebrunt hår, som går lidt ned over skulderen..

  Mit ønske er (undskyld hvis forklaringen ingen mening gir’ XD) at få dreads ned til lænden, hvor der er lysebrune nuancer i, og fletninger.

  Har du en cirka pris for det? 🙂

  Mvh M

  • mrdreadman siger:

   Hej Maria

   Tak for din mail. Det ér muligt at få dreads ned til lænden, men det vil blive ret dyrt for dig da det vil kræve dobbelt arbejde og den dobbelte mængde hår-extension.. (og ægte hår er dyrt)
   Du kan få – Dreadlock-Extension (ægte human hair) (Langt) – som giver dig ca 35cm ekstra dreadlock længde.. Det er ikke noget problem at få lysebrune nuancer i.

   Priserne kan du se på min side under “priser og info”

   Mvh

   Mr.Dreadman

 26. pia siger:

  Hej Mr Dreadman
  Jeg har l fået sat extension i for en uge siden med falsk hår som så blev lavet til dread locks. Damen satte lim i begyndelsen af håret og ret meget næsten en cm per lock . Hun sagde at limen ville ikke kunne ses bagefter, den er nu så stiv og går vildt ondt at sove på og i det hele taget hele tiden meget ubehaligt da det er hele klumper, er der nogen mulighed for at få det ud og få mit hår tilbage uden at miste det?
  Hilsen Pia

 27. pia siger:

  Hjælp vi er ved at gå til lægen nu kan du give mig et godt råd det er meget smertefuldt.
  Pia

 28. Frederikke siger:

  Hey Mr. Dreadman!

  Jeg ville høre.. når dreads begynder at vokse ud, og man selv kan filtre dem sammen igen som du selv beskriver på siden med bl.a. den metode hvor man deler dread’en i to ved udvoksningen, og tager spidsen igennem… vil det ikke kun virke hvis man har “afro” lign. hår. Jeg har selv lyst glat og meget almindeligt skandinavisk hår, så vil denne metode virkelig få dem “filtret” til dem til dreads ved hovedbunden som de efterhånden vokser ud? Jeg kan forestille mig at dine dreadlocks er en del lettere at filtre sammen, da du har en helt anden type hår. Jeg håber at mit spørgsmål giver mening og at du kan svare på det!

  Jeg overvejer virkelig at få lavet dreads af dig, du virker klart som den mest troværdige og professionelle af det jeg har fundet indtil videre. Selvom jeg bor på nordsjælland er jeg totalt parat! 🙂

  • mrdreadman siger:

   Hej Frederikke

   Tak for din besked:-)
   Interlocking metoden kan anvendes til alle hårtyper, – både afro og skandinavisk (mit er så en mellemting af disse;-)) men metoden er dog bedst velegnet til de tynde dreadlocks.. da der ellers vil opstå et fletningslignende spil. Men som, afhængig af hvilken stil/look man ønsker, også kan se ret fedt ud. Det som jeg bl.a syntes er nice ved interlocking er at det er en hurtig og nem metode til at holde styr på løst hår, udgroninger og afhjælpe at dreads´ne vokser sammen ved hovedbunden.
   Hvis dine dreads ikke vokser ud som dreads naturligt findes der også andre metoder til dette:-)

   Mvh

   Mr.Dreadman

 29. Malakias Liebmann siger:

  Hey Mr. Dreadman!

  Jeg sidder her og kigger, forbløffet igennem din flotte side her! Så tænkte jeg “Wow, en sej gut”. Og så tænkte jeg også:”Gad vide om han kan lære mig om hvordan man bruger laver dreadlocks, så flot!”.
  Jeg har selv lavet mine dreads (eller ikke det med at dele håret op), og det har taget mig fra D. 15 oktober, og jeg er stadig ikke færdig, jeg synes selv det er fedt, men jeg ville med kyshånd gerne lære mere!
  Så, vil jeg spørge om jeg ikke kunne få dig til at lave mine små babyers rødder. Tænkte på en gang til måske næste år, eller december? Ville elske så meget at få det lavet inden Jul! (Det er lidt løst nede ved min bund efter en måned)
  En af grunden til at jeg søger “Prof” eller en anden kreativ sjæl, er fordi at dem omkring mig, er ved at være trætte af at jeg ryger på skadestuen med min smukke hækkelnål i fingeren, eller hvertfald at jeg rammer min finger istedet for min dread. – Dog er det kun skete 2 gange hvor det var slemt, haha..
  Men jeg håber at vi kan finde ud af noget!

  Mvh. Malte M. Liebmann

  P.S. Dit arbejde er alt for fedt!

  • mrdreadman siger:

   Hej Malakias;-)

   Mange tak for din mail. Det var da ikke så heldigt med din finger:-/ Det kunne være rigtig fint hvis vi kunne lave en aftale inden Jul, da jeg tager på en længere ferie fra januar. – Vi kan aftale nærmere over e-mail.

   Mvh
   Mr.Dreadman

 30. Malakias Liebmann siger:

  Hej igen!

  Jeg skriver til dig hurtigst muligt over mailen!

  Mvh. Malakias Liebmann

 31. lars siger:

  Hej mr. Dreadman
  Jeg ville bare lige høre, om du ved noget om, man kan få dreadlocks når man er skaldet over det meste af hovedet og kun har en munkekrave?
  Kh. Munken

 32. Nanna siger:

  Dav!

  Jeg har lige et spørgsmål; mine dreadlocks har det lidt med at filtre sammen i hovedbunden (jeg har ellers være om hyggelig med at dele håret op i sektioner, så det kun er håret lige dérfra, der er i dreaden). Ved du hvad man kan gøre ved det?

  Nanna.

 33. August siger:


  hey…

  Vil rigtig gerne have dreads som ham i videoen.
  kan du lave sådan en slags?

  hvis du kan hvor langt skal mit hår så være hvis jeg vil have at dreaden er 20 cm lang?
  har det nogen effekt hvis man er brun håret?
  har det nogen effekt hvis jeg er 13 år?
  hvor lang tid vil det tage at lave dem?

  Har fået lov af mine forældre.

  • mrdreadman siger:

   Hej August

   Tak for din mail. super at dine forældre har givet dig lov. Ja det kan uden problemer lade sig gøre. Hvis du vil have dine dreadlocks til at være 20cm til at starte med, skal din hårlængde være ca 30cm. Din alder og din hårfarver betyder ikke noget i forhold til at få nice dreadlocks:-) Det vil tage ca 8timer at lave dem.

   Mvh

   Mr.Dreadman/
   Michael Allman

 34. August siger:

  Hej igen…

  Tak for svaret.
  Der går nok et år eller to før jeg kan få mine dreads hvis håret skal være så langt men glæder mig allerede. 🙂

  MVH August

 35. Emil siger:

  (^_^)/ Mr.DreadMan

  så er mine dreads kommet over det værste af den “umodne” alder (ca 6 måneder gamle nu) og har derfor efterhånden brug for én repair, de er blevet holdt vedlige men der er kommet ét par enkelte “lumps” dog færre end hvad normen virker til at være 🙂

  Jeg faldt over dette redskab kaldet Lock Docta som virker til at være specifik mod disse samlinger, er det ét produkt du har kendskab til / bruger i dine repairs?

  er du ikk’ super og smid én mail efter mig med hvilke dato’r du har plads/tid til én god repair?
  Vh. Emil

  p.s.
  du skal have stor ros for dit arbejde med mine dreads, min frygt for at de skulle gå op under vask blev gjort til skamme (-_^) de kan holde til noget mere end forventet.. Big Up !!

  • mrdreadman siger:

   Hej Emil

   Tak for din besked:-) Jeg har sendt dig en mail med ledige datoer til bookning. Jeg kender godt værktøjet, men bruger det ikke til mine repairs. Hæklenåle i forskellige størrelser har altid gjort det for mig;-)

   Venligst

   Mr.Dreadman

 36. Rikke Frederiksen siger:

  Hey MrDreadman! Jeg har prøvet at skrive til dig et par gange, men det er vist aldrig lykkedes?

  – Kan man ha’ dreadlocks indeunder en ridehjelm?

  – Hvis man helst ikke må vaske dreadsne de første 5-6 dage, Hvad så når man har dyrket sport?

  – Kan man få dreadlocks ud nemt? (hvis nu det er gået galt.) Har nemlig set på knotty boys hjemmeside, Og de har et slags “anti dread” middel, Kunne det gøre det?

  Tak skal du ha’
  Rikke.. 😉

  • mrdreadman siger:

   Hej Rikke

   Tak for din mail. Ridehjelme kan heldigvis fås i flere forskellige størrelser. – Det kan evt. at du skal have et nr. større end du er vant til. Mine dreads har ingen problemer med at være i min cykelhjelm;-)

   Får du dreads lavet hos mr.dreadman kan du vaske dine locks så godt som så tit du vil. – det vil de godt kunne holde til.

   Nej man kan ikke få dreadlocks ud “nemt” (eller det kommer an på hvor du får det lavet) Får du det lavet hos mig, bliver det ikke nemt at få ud igen, men kan godt lade sig gøre. Jeg har ikke erfaring med konttyboys ant dread midler, tænker at de sikkert er meget effektive.

   Mvh

   Mr.Dreadman

 37. Charlotte Weile siger:

  Jeg vil gerne have dreads. Jeg har langt tyndt hår, 44cm.Jeg har set en pige som har mange lange tynde dreads, og det er den model jeg kunne tænke mig. Når man har tyndt hår vil det så give en skaldet hovedbund? Bor du i Århus? Jeg regner med at jeg skal have extensions naturligvis.
  Glæder mig til at høre fra dig.
  mvh Charlotte

  • mrdreadman siger:

   Hej Charlotte

   Tak for din besked. Ja jeg bor i Århus. Jo tyndere ens hår er, jo tydligere vil man typisk kunne se hovedbunden når man har dreads. Løsningen i sådanne tilfælde er at få mange og tynde dreadlocks, da det vil få det til at blive fyldigere. . Hvilken længde extension ønsker du. Send mig gerne en mail med dine specifikke ønsker mht tykkelse, længde og farvenuancer + et par billeder af dit hår i dagslys, så jeg kan bedømme farvekoden på dit hår.

   Mvh
   Mr.dreadman

 38. Sebastian siger:

  Hey

  Er det muligt at afblege sine dreads når de først er blevet lavet?

  Mvh Sebastian

  • mrdreadman siger:

   Hej Sebastian

   Ja, man kan godt afblege dreads, vær blot omhyggelig med at vaske det godt ud efterfølgende, så der ikke er noget der bliver siddenede og ætser indeni.

   Mvh

   Mr.dreadman

 39. Anna siger:

  Hej.
  Kan jeg rede dreads’ene ud efter to uger, og filtre de sig mere når jeg går i bad? Jeg skal nemlig have konfirmation og skal være sikker på at de kan komme ud 🙂
  Anna

  • mrdreadman siger:

   Hej Anna

   Det kommer lidt an på hvem der laver dine dreads og dermed hvilken kvalitet de får. Jeg vil ikke anbefale at få dreads for blot et par ugers tid.

   Mvh

   mr.dreadman

 40. Simone siger:

  hey
  Jeg har et spørgsmål 🙂
  jeg har langt hår, det går til under brystet, men det er meget tyndt, synes jeg. så vil hører om jeg skal have extension i, eller det godt kan funger med tyndt hår? vil ikke have for tynde dreads, en god tommelfinger tykkelse.

  Hilsen Simone

  • mrdreadman siger:

   Hej Simone

   Er dit hår meget tyndt som du beskriver, vil jeg ikke anbefale at få så tykke dreadlocks. Ønsker du dreadlock-extension bruger jeg det som udgangspunkt for at give ekstra længde, men det vil også virke mere fyldigt.

   Mvh

   Mr.dreadman

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s